Τελευταία Νέα
Διεθνή

Persona non grata ο Gutteres (OHE) στο Ισραήλ: Υποστηρίζει τρομοκράτες, βιαστές

Persona non grata ο Gutteres (OHE) στο Ισραήλ: Υποστηρίζει τρομοκράτες, βιαστές
Πυρά του Ισραηλινού υπουργού Εξωτερικών, Israel Katz για τη μη καταδίκη της ιρανικής πυραυλικής επίθεσης
Persona non grata κήρυξε το Ισραήλ τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Antonio Guterres με αφορμή ότι δεν καταδίκασε την πυραυλική επίθεση του Ιράν.
«Σήμερα, κήρυξα τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Antonio Guterres persona non grata στο Ισραήλ και του απαγόρευσα την είσοδο στη χώρα.
Όποιος δεν μπορεί να καταδικάσει απερίφραστα την αποτρόπαια επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, όπως έχει κάνει σχεδόν κάθε χώρα στον κόσμο, δεν αξίζει να πατήσει το πόδι του στο ισραηλινό έδαφος.
Πρόκειται για έναν γενικό γραμματέα που δεν έχει ακόμη καταγγείλει τη σφαγή και τις σεξουαλικές θηριωδίες που διέπραξαν οι δολοφόνοι της Hamas στις 7 Οκτωβρίου, ούτε έχει ηγηθεί των προσπαθειών να τους κηρύξει τρομοκρατική οργάνωση.
Ένας γενικός γραμματέας που στηρίζει τρομοκράτες, βιαστές και δολοφόνους από τη Hamas, τη Hezbollah, τους Houthis και τώρα το Ιράν – τη μητέρα του παγκόσμιου τρόμου - θα μείνει στη μνήμη ως κηλίδα στην ιστορία του ΟΗΕ.
Το Ισραήλ θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τους πολίτες του και να υποστηρίζει την εθνική του αξιοπρέπεια, με ή χωρίς τον Antonio Guterres» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης