Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ανηλεή χτυπήματα στο Kursk - Ρωσικό Sukhoi Su-34 έπληξε με εναέρια βόμβα Ουκρανικό οχυρό

Ανηλεή χτυπήματα στο Kursk  - Ρωσικό Sukhoi Su-34 έπληξε με εναέρια βόμβα Ουκρανικό οχυρό
Συγκεκριμένα, το προσωπικό και το οχυρό των Ουκρανών, συνολικά, εξαϋλώθηκαν ως αποτέλεσμα αεροπορικής επιδρομής με βόμβα σε αναγνωρισμένους στόχους
Σημαντικός αριθμός στρατιωτών και ένα οχυρό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) εξαϋλώθηκαν στην περιοχή του Kursk με ισχυρή βόμβα που εκτόξευσε από αέρος ένα ρωσικό μαχητικό  Sukhoi Su-34.
«Το πλήρωμα του πολυλειτουργικού υπερηχητικού μαχητικού-βομβαρδιστικού Su-34 πραγματοποίησε επίθεση σε προσωπικό και σε ένα οχυρό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην παραμεθόρια περιοχή του Kursk», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου άμυνας της Ρωσίας.
Συγκεκριμένα, το προσωπικό και το οχυρό των Ουκρανών, συνολικά, εξαϋλώθηκαν ως αποτέλεσμα αεροπορικής επιδρομής με βόμβα σε αναγνωρισμένους στόχους.
Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της 6ης Αυγούστου, Ουκρανοί μαχητές προσπάθησαν να επιτεθούν σε ρωσικές θέσεις στην περιοχή του Kursk.
Την επόμενη μέρα, η προέλαση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή ανακόπηκε βίαια από τη ρωσική αντεπίθεση.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας, το καθεστώς του Zelensky έχει χάσει περισσότερους από 20.000 στρατιώτες κατά τη διάρκεια των μαχών στην κατεύθυνση του Κουρσκ.
Τον Σεπτέμβριο, ένα Su-34 πραγματοποίησε επίθεση με καθοδηγούμενες αεροπορικές βόμβες σε συγκέντρωση προσωπικού και τεθωρακισμένων οχημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην παραμεθόρια ρωσική περιφέρεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης