Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Παιδομάζωμα» από το Ισραήλ στη Δυτική Όχθη – Δεκάδες ανήλικοι συνελήφθησαν από τις δυνάμεις κατοχής στη Χεβρώνα

«Παιδομάζωμα» από το Ισραήλ στη Δυτική Όχθη – Δεκάδες ανήλικοι συνελήφθησαν από τις δυνάμεις κατοχής στη Χεβρώνα

Σε μια ξεχωριστή εισβολή στην πόλη της Χεβρώνας, έγιναν πρόσθετες συλλήψεις καθώς οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής έκαναν έρευνα σε πολλά σπίτια, προκαλώντας ζημιές

Σχετικά Άρθρα
Οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής πραγματοποίησαν εκτεταμένες επιδρομές στην επαρχία της Χεβρώνας νωρίς την Παρασκευή (4/10/2024) το πρωί, με αποτέλεσμα τη σύλληψη περισσότερων από 24 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων ανηλίκων, σύμφωνα με τοπικές πηγές.
Η πλειονότητα των συλληφθέντων μεταφέρθηκε από την πόλη Beit Ummar, όπου στρατεύματα εισέβαλαν σε πολλές γειτονιές και έκαναν επιδρομές και έψαξαν πολλά σπίτια.
Σύμφωνα με τον τοπικό ακτιβιστή Mohammed Awad, η επίθεση στο Beit Ummar περιλάμβανε σημαντικές έρευνες σε σπίτια και περιπτώσεις σωματικής επίθεσης εναντίον ντόπιων.
Ανέφερε ότι 20 κάτοικοι της περιοχής συνελήφθησαν κατά την ισραηλινή επιδρομή στην πόλη.

Ανήλικοι... κρατούμενοι

Ανάμεσα στους κρατούμενους ανήλικους είναι ο 17χρονος Yusuf Adi και ο 16χρονος Wadi Awad, καθώς και άλλοι 17 ετών.
Σε μια ξεχωριστή εισβολή στην πόλη της Χεβρώνας, έγιναν πρόσθετες συλλήψεις καθώς οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής έκαναν έρευνα σε πολλά σπίτια, προκαλώντας ζημιές σε προσωπικά αντικείμενα κατά τις επιδρομές.
Σχεδόν σε καθημερινή βάση, οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής πραγματοποιούν επιδρομές με στόχο κατοικημένες παλαιστινιακές κοινότητες για συλλήψεις ή έρευνες.
Η πρακτική, που πραγματοποιείται κυρίως τη νύχτα, έχει γίνει ρουτίνα υπό το ισραηλινό στρατιωτικό καθεστώς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης