Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκ και δέος στο Sumy - Η Ρωσία διέλυσε ουκρανικές θέσεις με Iskander - Νεκροί 80 στρατιώτες, ανάμεσά τους και μισθοφόροι

Σοκ και δέος στο Sumy - Η Ρωσία διέλυσε ουκρανικές θέσεις με Iskander - Νεκροί 80 στρατιώτες, ανάμεσά τους και μισθοφόροι
Στην ίδια περιοχή, καταστράφηκαν μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυροβόλα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας
Καμουφλαρισμένη θέση, όπου είχαν σταθμεύσει 80 μαχητές των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας αλλά και μισθοφόροι εξαϋλώθηκε από ρωσικό πλήγμα στην Περιφέρεια του Sumy, όπως ανακοίνωσε Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της αποστολής.
«Έως και 80 μαχητές των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας εξοντώθηκαν από πλήγμα με Iskander στην περιοχή Sumy», τόνισε σχετικά η δήλωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.
Στην ίδια περιοχή, καταστράφηκαν μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυροβόλα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.
Αργότερα έγινε γνωστό ότι το μη επανδρωμένο αεροσκάφος Inokhodets κατέστρεψε τον στρατιωτικό εξοπλισμό του εχθρού χρησιμοποιώντας πύραυλο.
Παράλληλα, ένα πλήρωμα του συστήματος πολλαπλών εκτοξεύσεων ρουκετών Uragan (MLRS) Ρώσων αλεξιπτωτιστών έπληξε τη συγκέντρωση μισθοφόρων και εξοπλισμού του ΝΑΤΟ στην κατεύθυνση της Kherson κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Μετά την απελευθέρωση του Ugledar, όλοι οι δρόμοι προς το Kurakhovo -στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk- βρίσκονται υπό τον έλεγχο των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης