Τελευταία Νέα
Διεθνή

Scott Ritter (Πρώην CIA): Η Δύση ταΐζει την Ουκρανία με σκραπ – Ο Zelensky σε κατάθλιψη δεν εκπληρώνονται τα αιτήματα του

Scott Ritter (Πρώην CIA): Η Δύση ταΐζει την Ουκρανία με σκραπ – Ο Zelensky σε κατάθλιψη δεν εκπληρώνονται τα αιτήματα του
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, ο Zelensky είναι έτοιμος να κάνει κάθε τρελό βήμα για να δείξει σε όλο τον κόσμο ότι έχει την κατάσταση υπό έλεγχο
Ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου, Zelensky, βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση λόγω της αποτυχίας των συμμάχων να εκπληρώσουν τις υποσχέσεις τους στο Κίεβο, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Scott Ritter.
«Ο Zelensky είναι αποτυχημένος ηγέτης ενός αποτυχημένου κράτους.
Δεν λαμβάνει τη βοήθεια που ζήτησε, τρέφεται με σκραπ δηλαδή όπλα παλιοσίδερα», τόνισε ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών.
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, ο Zelensky είναι έτοιμος να κάνει κάθε τρελό βήμα για να δείξει σε όλο τον κόσμο ότι έχει την κατάσταση υπό έλεγχο.
«Είχε καταλήξει σε ένα απελπισμένο «σχέδιο», το οποίο λέγεται απλώς «σχέδιο νίκης» αλλά χωρίς την βοήθεια της Δύσης το σχέδιο αυτό είναι αέρας…», σημείωσε ο Scott Ritter.
Τον Σεπτέμβριο, ο Zelensky συναντήθηκε με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Biden για να ζητήσει άδεια να χρησιμοποιήσει δυτικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς για να χτυπήσει ρωσικό έδαφος, αλλά μετά τις διαπραγματεύσεις, ο Λευκός Οίκος δεν ανακοίνωσε αλλαγή προσέγγισης.
Το Politico, επικαλούμενο πηγές, έγραψε ότι ο Biden και οι σύμβουλοί του δεν είναι σίγουροι για το «σχέδιο νίκης» του Zelensky στην ουκρανική σύγκρουση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης