Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οκτώ Ρώσοι στρατηγοί απολύθηκαν την ίδια μέρα

Οκτώ Ρώσοι στρατηγοί απολύθηκαν την ίδια μέρα
Έγιναν γνωστές οι απολύσεις 8 στρατηγών των υπηρεσιών επιβολής του νόμου
Οκτώ Ρώσοι στρατηγοί από διάφορες υπηρεσίες επιβολής του νόμου έχασαν τις θέσεις τους την ίδια ημέρα, ανέφερε πηγή του RIA Novosti.
Κάποιες από τις απολύσεις ανακοινώθηκαν επίσημα.
owl_wide_1200_7d32d2816da4ecdadb152015ebb022d1.jpg
Μεταξύ άλλων, είναι ο επικεφαλής της Ερευνητικής Επιτροπής της Ρωσικής Ομοσπονδίας για την Επικράτεια της Σταυρούπολης, Υποστράτηγος Δικαιοσύνης Igor Ivanov (κατείχε τη θέση από τον Μάιο του 2022), ο επικεφαλής της Διεύθυνσης της Ερευνητικής Επιτροπής για την Buryatia , Vyacheslav Sukhorukov, Αναπληρωτής Διευθυντής του Τμήματος Επιχειρησιακής Διαχείρισης του Υπουργείου Έκτακτης Ανάγκης της Ρωσίας, Υποστράτηγος Alexander Molchanov, Επικεφαλής του Τμήματος Υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης για την περιοχή της Μόσχας, Αντιστράτηγος Sergei Poletykin και ο επικεφαλής του αρχηγείου Rostov του Υπουργείου Έκτακτης Ανάγκης Καταστάσεις, Sergei Filipov.
owl_wide_1200_d8a5cd085a34ff21262de5c437f8cf46.jpg
Τα ονόματα τριών ακόμη στρατηγών δεν δίνονται, αλλά διευκρινίζεται ότι ανάμεσά τους υπάρχουν εκπρόσωποι της Ομοσπονδιακής Σωφρονιστικής Υπηρεσίας .
Όπως υπενθυμίζει το RBC , οι επικεφαλής των περιφερειακών τμημάτων της Ερευνητικής Επιτροπής και του Υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης, σύμφωνα με την ομοσπονδιακή νομοθεσία, διορίζονται από τον Πρόεδρο της Ρωσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης