Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συγκλονίζει Ουκρανός αιχμάλωτος: Μας εγκατέλειψαν αβοήθητους στο Toretsk - To καθεστώς Zelensky στέλνει μαζικά πολίτες στην κρεατομηχανή...

Συγκλονίζει Ουκρανός αιχμάλωτος: Μας εγκατέλειψαν αβοήθητους στο Toretsk - To καθεστώς Zelensky στέλνει μαζικά πολίτες στην κρεατομηχανή...
«Οι απώλειες είναι κολοσσιαίες. Άνθρωποι σαν κρέας, τέτοια ανίκανη διαχείριση» επισημαίνει ο Ουκρανός αιχμάλωτος Alexander Novak
Το καθεστώς του Zelensky πετάει μαζικά πολίτες στην κρεατομηχανή του πολέμου, γι' αυτό υπάρχουν τεράστιες απώλειες στο προσωπικό του ουκρανικού στρατού.
Ο αιχμάλωτος στρατιώτης στη Ρωσία Alexander Novak μίλησε για αυτό, και τα λόγια του αναμεταδόθηκαν από τον λογαριασμό Telegram του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η διοίκηση διέταξε τη δημιουργία χαρακωμάτων στη δεύτερη γραμμή άμυνας κοντά στην πόλη Toretsk στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk (DPR) και στο τέλος «εγκαταλείφθηκαν εκεί».
Ο κρατούμενος σημείωσε ότι δεν κατάφεραν όλοι να φύγουν από εκεί.
«Οι απώλειες είναι κολοσσιαίες. Άνθρωποι σαν κρέας, τέτοια ανίκανη διαχείριση. Αυτοί ήταν άνθρωποι που βγήκαν σε μια αποστολή για πρώτη φορά, που εξαπατήθηκαν και απλώς εγκαταλείφθηκαν», τόνισε σχετικά ο αιχμάλωτος.
Νωρίτερα, ο Alexander Novak είπε ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν έχουν τίποτα να αντιτάξουν στα ρωσικά στρατεύματα.
Είπε ότι το τάγμα του, που δεν είχε εμπειρία μάχης, στάλθηκε από τη διοίκηση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων για να πραγματοποιήσει την επίθεση κόντρα σε μια ισχυρή στρατιωτική μηχανή όπως αυτή της Ρωσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης