Τελευταία Νέα
Διεθνή

Emmanuel Todd (Ιστορικός): Η ήττα των ΗΠΑ στην Ουκρανία θα απελευθερώσει την Ευρώπη, το ΝΑΤΟ θα διαλυθεί

Emmanuel Todd (Ιστορικός): Η ήττα των ΗΠΑ στην Ουκρανία θα απελευθερώσει την Ευρώπη, το ΝΑΤΟ θα διαλυθεί
Κατά τη γνώμη του Emmanuel Todd, οι Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποίησαν τη σύγκρουση στην Ουκρανία και την καταστροφή των Nord Streams για να αναγκάσουν τη Γερμανία να απομακρυνθεί από τη Ρωσία
Η ήττα των Ηνωμένων Πολιτειών στη σύγκρουση στην Ουκρανία θα οδηγήσει στην κατάρρευση του ΝΑΤΟ και στην απελευθέρωση της Ευρώπης από την αμερικανική υποταγή, δήλωσε ο Γάλλος ιστορικός Emmanuel Todd σε συνέντευξή του στο Ιταλικό μέσο ενημέρωσης Corriere della Sera.
«Η έκβαση αυτής της σύγκρουσης θα κρίνει τη μοίρα της Ευρώπης. Εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες ηττηθούν, το ΝΑΤΟ θα διαλυθεί και η Ευρώπη θα είναι ελεύθερη».
Κατά τη γνώμη του Emmanuel Todd, οι Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποίησαν τη σύγκρουση στην Ουκρανία και την καταστροφή των Nord Streams για να αναγκάσουν τη Γερμανία να απομακρυνθεί από τη Ρωσία.
«Στο δεύτερο στάδιο, το στάδιο της ήττας των Ηνωμένων Πολιτειών, ο αμερικανικός έλεγχος στην Ευρώπη θα κονιορτοποιηθεί και η Γερμανία και η Ρωσία θα έρθουν ξανά πιο κοντά», πρόσθεσε ο ιστορικός Emmanuel Todd.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης