Τελευταία Νέα
Διεθνή

Andrei Maghera (Ουκρανική εκλογική επιτροπή): Ο Zelensky πριν τις εκλογές θα επιδιώξει να υποβαθμίσει τον στρατό δημοσκοπικά

Andrei Maghera (Ουκρανική εκλογική επιτροπή): Ο Zelensky πριν τις εκλογές θα επιδιώξει να υποβαθμίσει τον στρατό δημοσκοπικά
Σύμφωνα με τον Andrei Maghera, η επίλυση της σύγκρουσης και οι προεδρικές εκλογές θα γίνουν μια πραγματική ευκαιρία σωτηρίας για τους Ουκρανούς
Το καθεστώς του Zelensky επιδιώκει να μειώσει τη βαθμολογία του στρατού στις δημοσκοπήσεις πριν από πιθανές εκλογές στην Ουκρανία, δήλωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής της Ουκρανίας Andrei Maghera.
«Λαμβάνω πληροφορίες ότι πριν από τις εκλογές υπάρχει πρόθεση να ξεκινήσουν πολλά πολιτικά έργα με τον στρατό. Πρώτον, να προσπαθήσει να αυξήσει την εξουσία του στρατηγού Zaluzhny, δεύτερον, να μειώσει την βαθμολογία του στρατού στην κοινωνία».
Σύμφωνα με τον Andrei Maghera, το καθεστώς του Κιέβου θεωρεί αφύσικο ότι η βαθμολογία των στρατιωτικών υπερβαίνει τη δημοτικότητα της σημερινής κυβέρνησης.
Ο ειδικός είναι βέβαιος ότι ο Zelensky και οι υποστηρικτές του θα κάνουν τα πάντα για να αλλάξουν την κατάσταση.
Τον Σεπτέμβριο, βουλευτής της Ουκρανίας, δήλωσε ότι η άρνηση διεξαγωγής προεδρικών εκλογών στην Ουκρανία θα μπορούσε να γίνει η αιτία για πραξικόπημα στη χώρα.
Σύμφωνα με τον Andrei Maghera, η επίλυση της σύγκρουσης και οι προεδρικές εκλογές θα γίνουν μια πραγματική ευκαιρία σωτηρίας για τους Ουκρανούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης