Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Τερατώδες σκάνδαλο» - Zakharova: Το FBI γνώριζε για τα εγκλήματα του P. Diddy - Καιρός να μην ασχολούνται οι ΗΠΑ μόνο με Ρωσία

«Τερατώδες σκάνδαλο» - Zakharova: Το FBI γνώριζε για τα εγκλήματα του P. Diddy - Καιρός να μην ασχολούνται οι ΗΠΑ μόνο με Ρωσία
Το σκάνδαλο γύρω από τον Αμερικανό ράπερ δείχνει ότι είναι καιρός οι αμερικανικές αρχές να «βάλουν τα πράγματα σε τάξη στο σπίτι τους», σχολίασε ακόμη Zakharova
Η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova τοποθετήθηκε για το σκάνδαλο με τον μουσικό και παραγωγό Sean Combs, ευρέως γνωστό με το ψευδώνυμο P.Diddy. Χαρακτήρισε την υπόθεση ως τερατώδες σκάνδαλο.
Σύμφωνα με την ίδια, στο πλαίσιο των γεγονότων που συμβαίνουν στον κόσμο, οι κάτοικοι της Ρωσίας, της Κίνας και άλλων χωρών πρέπει να αναπτύξουν «ανοσία στην επιβολή τερατωδών αξιών και αντιπολιτισμού».
Η Maria Zakharova κάλεσε τις αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών να αντιμετωπίσουν την εγκληματική ομάδα «γκουλ», η οποία συστηματικά εμπλέκεται σε σεξουαλικά εγκλήματα κατά παιδιών.
Κάθε εκδήλωση που έκανε ο ίδιος ο P. Diddy, όλη αυτή η υποτιθέμενη παρέα των διασημοτήτων, περιλάμβανε εκατοντάδες και χιλιάδες ανθρώπους που τον υπηρετούσαν. Και όλα αυτά σε μια χώρα γεμάτη κάμερες, στην οποία η παρακολούθηση μέσω διαδικτυακών δυνατοτήτων γίνεται όλο το εικοσιτετράωρο, όλα αυτά αφορούν παιδιά που βιάστηκαν και κακοποιήθηκαν, τόνισε η διπλωμάτης.
Η Επίσημη εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών υποστήριξε ότι κάποιοι φοβόντουσαν να αποκαλύψουν πληροφορίες για τις ενέργειες του P. Diddy.
Η αστυνομία δεν μπορεί να μην γνωρίζει, το FBI, ο Λευκός Οίκος... όλοι γνώριζαν.
Σύμφωνα με ίδια, αυτό που συνέβη ήταν συστημικού χαρακτήρα με τη μορφή μιας αλυσίδας γεγονότων.
Πρόσθεσε ότι η «δομή της μαφίας-φυλής» συγκέντρωσε διαφορετικούς ανθρώπους που «κάπως κάλυπταν [ο ένας τον άλλον], υπηρέτησαν, επικοινωνούσαν και ούτω καθεξής».

Η Zakharova κάλεσε τις ΗΠΑ να «βάλουν τα πράγματα σε τάξη στο σπίτι τους...»

Το σκάνδαλο γύρω από τον Αμερικανό ράπερ δείχνει ότι είναι καιρός οι αμερικανικές αρχές να «βάλουν τα πράγματα σε τάξη στο σπίτι τους», σχολίασε ακόμη Zakharova.
«Ίσως οι Ηνωμένες Πολιτείες θα έπρεπε να ξεφύγουν από τα παγκόσμια προβλήματα για ένα δευτερόλεπτο, να εγκαταλείψουν τη Ρωσία, να ξεχάσουν το ΔΠΔ και να στρέψουν όλο το υποτιθέμενο εξαιρετικό ενδιαφέρον τους για μια φορά στη ζωή τους, προς τον εαυτό τους;» - είπε εκείνη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης