Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η γαλλική οικονομία καταρρέει, ο Macron ασχολείται με το... "Emily in Paris" του Netflix

Η γαλλική οικονομία καταρρέει, ο Macron ασχολείται με το...
Η τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς του τελειώνει με τον ομώνυμο χαρακτήρα, την Αμερικανίδα ομογενή Emily Cooper, να εγκαταλείπει το Παρίσι για τη Ρώμη
Μπορεί η γαλλική οικονομία να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και να βρίσκεται αντιμέτωπη με δημοσιονομικό εκτροχιασμό, αλλά ο πρόεδρος της Γαλλίας Emmanuel Macron έχει άλλες προτεραιότητες...
O Macron έχει ένα μήνυμα για το Netflix: Η «Emily in Paris» ανήκει στο Παρίσι.
«Θα αγωνιστούμε σκληρά. Και θα τους ζητήσουμε να παραμείνουν στο Παρίσι!» δήλωσε ο Macron στο Variety σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη. «'Emily in Paris' στη Ρώμη δεν έχει νόημα».
Η τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς του τελειώνει με τον ομώνυμο χαρακτήρα, την Αμερικανίδα ομογενή Emily Cooper, να εγκαταλείπει την Πόλη του Φωτός για τη Ρώμη.
Όπως εξηγεί το Politico, η σειρά είναι μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Netflix και πρόσφατα επιλέχθηκε για πέμπτη σεζόν.

Διχάζει τους Παριζιάνους η σειρά

Αν και έχει αποδοκιμαστεί από ορισμένους Παριζιάνους για τη στερεοτυπική απεικόνιση της γαλλικής πρωτεύουσας - θυμωμένοι ντόπιοι έχουν αλλοιώσει τις τοποθεσίες γυρισμάτων με γκράφιτι - κάποιοι άλλοι την έχουν συμπαθήσει.
Πολιτικοί όπως ο Macron έχουν επαινέσει τη σειρά επειδή είναι «καλή για την εικόνα της Γαλλίας».
«Η Emily στο Παρίσι είναι εξαιρετικά θετική από άποψη ελκυστικότητας για τη χώρα», δήλωσε ο Macron.

Το πέρασμα της Brigitte Macron

Η σύζυγος του Macron, Brigitte, έκανε ένα σπάνιο cameo στην τέταρτη σεζόν της εκπομπής, κάτι που ο Πρόεδρος είπε ότι τον έκανε «σούπερ περήφανο».
«Είναι μόνο λίγα λεπτά, αλλά νομίζω ότι ήταν μια πολύ καλή στιγμή για εκείνη», ανέφερε.
Ερωτηθείς αν ο ίδιος είχε προσκληθεί να εμφανιστεί στη σειρά, ο Macron αστειεύτηκε: «Είμαι λιγότερο ελκυστικός από την Brigitte»!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης