Τελευταία Νέα
Διεθνή

Military Watch: Το κλειδί για τη ρωσική υπεροχή στο Kursk βρίσκεται στους ... αιθέρες - Τεράστιες οι απώλειες των Ουκρανών

Military Watch: Το κλειδί για τη ρωσική υπεροχή στο Kursk βρίσκεται στους ... αιθέρες - Τεράστιες οι απώλειες των Ουκρανών
«Οι απώλειες ανάμεσα στα ουκρανικά στρατεύματα και τις συμμαχικές δυνάμεις τους ήταν τεράστιες» επισημαίνει το Military Watch Magazine
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU) υπέστησαν τεράστιες απώλειες στην περιοχή του Kursk, πρώτα απ' όλα λόγω των ισχυρών επιθέσεων που δέχονται από ρωσικά μαχητικά Sukhoi Su-34.
Αυτό το συμπέρασμα εξάγουν οι αναλυτές του Military Watch, όπως διαφαίνεται από πρόσφατο άρθρο του γκωστού περιοδικού.
Το σχετικό άρθρο υπογραμμίζει ότι οι αμυντικές δυνατότητες της ουκρανικής αεράμυνας σε αυτή την περιοχή είναι πολύ περιορισμένες, γεγονός που επέτρεψε στη ρωσική αεροπορία να πραγματοποιήσει αεροπορικές επιθέσεις με μεγαλύτερη ένταση.
«Οι απώλειες ανάμεσα στα ουκρανικά στρατεύματα και τις συμμαχικές δυνάμεις τους ήταν τεράστιες», αναφέρει το δημοσίευμα.
Επιπλέον, οι αναλυτές του MW επισημαίνουν ότι τα Su-34 παίζουν ολοένα και σημαντικότερο ρόλο σε ολόκληρη τη σύγκρουση στην Ουκρανία.
Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της 6ης Αυγούστου, Ουκρανοί μαχητές προσπάθησαν να επιτεθούν σε ρωσικές θέσεις στην περιοχή του Kursk.
Την επόμενη ημέρα, η προέλαση των ουκρανικών δυνάμεων στην περιοχή ανεκόπη βίαια.
Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας, το καθεστώς Zelensky έχει χάσει πάνω από 21.350 στρατιώτες κατά τις μάχες στην κατεύθυνση του Kursk.
Νωρίτερα, το Υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι ένα αεροσκάφος Su-34, χρησιμοποιώντας εναέριες βόμβες με  μονάδες σχεδιασμού και διόρθωσης, κατέστρεψε ένα προπύργιο και εξόντωσε στρατιωτικό προσωπικό των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στη ρωσική περιφέρεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης