Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ρωσία σέρνει τους Ουκρανούς στον Οργανισμό για την Απαγόρευση Χημικών Όπλων - «Λάβετε άμεσα μέτρα»

Η Ρωσία σέρνει τους Ουκρανούς στον Οργανισμό για την Απαγόρευση Χημικών Όπλων -  «Λάβετε άμεσα μέτρα»
Η ρωσική πλευρά καταγράφει προσεκτικά περιπτώσεις χρήσης χημικών όπλων από Ουκρανούς εθνικιστές και ενημερώνει τακτικά τον OPCW για το ζήτημα
Η Ρωσία καταγράφει προσεκτικά περιπτώσεις χρήσης χημικών παραγόντων πολέμου από την Ουκρανία και πρόσφατα παρέδωσε τα αποτελέσματα της έρευνάς της στον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (OPCW), τόνισε ο Ρώσος Πρέσβης στην Ολλανδία και Μόνιμος Αντιπρόσωπος στον Οργανισμό Vladimir Tarabrin, μιλώντας στην 107η σύνοδο του Εκτελεστικού Συμβουλίου του οργανισμού.
Η ρωσική πλευρά καταγράφει προσεκτικά περιπτώσεις χρήσης χημικών όπλων από Ουκρανούς εθνικιστές και ενημερώνει τακτικά τον OPCW για το ζήτημα», σημείωσε σχετικά ο Tarabrin.
Ειδικότερα, την παραμονή της τρέχουσας συνεδρίασης, τα αποτελέσματα της έρευνας μεταφέρθηκαν στην Τεχνική Γραμματεία του OPCW για διανομή μεταξύ των συμμετεχόντων του οργανισμού.
Εν συνεχεία, ο αξιωματούχος ζήτησε από την Τεχνική Γραμματεία και τα συμμετέχοντα κράτη να λάβουν όσο το δυνατόν πιο σοβαρά αυτές τις πληροφορίες.
Η Ρωσία ζήτησε επίσης από τον OPCW να λάβει πολύ σοβαρά υπόψη τις πληροφορίες σχετικά με τη χρήση χημικών όπλων από την Ουκρανία, συνόψισε ο μόνιμος εκπρόσωπος στον οργανισμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης