Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκ – Φήμες για δολοφονία από τη Hezbollah του αρχηγού του στρατού του Ισραήλ

Σοκ – Φήμες για δολοφονία από τη Hezbollah του αρχηγού του στρατού του Ισραήλ
Η dr Anastasia Maria Loupis, με περισσότερους από ένα εκατομμύριο ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσίευσε ότι ο θάνατος του Halevi επιβεβαιώθηκε
Έντονη φημολογία κυκλοφορεί όσον αφορά τη δολοφονία του αρχηγού του Ισραηλινού Στρατού Herzi Halevi σε επίθεση της Hezbollah, με αναρτήσεις που κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024.
Οι φήμες για τον θάνατο του αρχηγού του επιτελείου του Ισραηλινού Στρατού Αντιστράτηγου Herzi Halev έχουν κυκλοφορήσει ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος της Hezbollahπου έπληξε το Ισραήλ κοντά στην περιοχή Binyamina το βράδυ της Κυριακής 13 Οκτωβρίου.
Τα "Halevi Assassination Reports" άρχισαν να τείνουν στην πλατφόρμα X/Twitter λίγο μετά το περιστατικό, καθώς οι λογαριασμοί X με χιλιάδες ακόλουθους άρχισαν να μοιράζονται τις θεωρίες τους σχετικά με τον θάνατο του Halevi.
Η dr Anastasia Maria Loupis, με περισσότερους από ένα εκατομμύριο ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσίευσε ότι ο θάνατος του Halevi επιβεβαιώθηκε.
«Οι αρχικές αναφορές επιβεβαιώνουν τη δολοφονία του αρχηγού του ισραηλινού επιτελείου, Hezbollah», έγραψε ο Λού Loupis και συνόδευσε την είδηση με μια φωτογραφία του αρχηγού του επιτελείου του Ισραηλινού Στρατού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης