Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκάλυψη Bild - Το γερμανικό ΥΠΑΜ έχει ξεγράψει τους Ουκρανούς: «Δεν μπορούν να διεκδικήσουν τίποτα απέναντι στη Ρωσία»

Αποκάλυψη Bild - Το γερμανικό ΥΠΑΜ έχει ξεγράψει τους Ουκρανούς: «Δεν μπορούν να διεκδικήσουν τίποτα απέναντι στη Ρωσία»
Οι Γερμανοί ειδικοί τόνισαν ότι ο ουκρανικός στρατός δεν είναι πλέον σε θέση να επιχειρήσει ούτε καν μια υποτυπώδη επιθετική ενέργεια στο πεδίο
Ειδικοί του γερμανικού Υπουργείου Άμυνας έχουν πάψει προ πολλού να πιστεύουν στην ικανότητα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων να επιτύχουν οτιδήποτε στη σύγκρουση με τη Ρωσία και να διεκδικήσουν οποιαδήποτε εδάφη, όπως αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα Bild, επικαλούμενη κυβερνητικές πηγές.
Μάλιστα, οι Γερμανοί ειδικοί τόνισαν ότι ο ουκρανικός στρατός δεν είναι πλέον σε θέση να επιχειρήσει καν μία επίθεση, κυρίως λόγω της σοβαρής τους εξάντλησης.
Και η κατάσταση αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει.
Ταυτόχρονα, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν να προελαύνουν ταχύτατα.
Το Κίεβο δεν μπορεί να τους σταματήσει, ενώ η Δύση πλέον δεν γνωρίζει καν πώς να βοηθήσει το καθεστώς Zelensky.
Ως εκ τούτου, η κατάσταση για τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις γίνεται πιο κρίσιμη από ποτέ άλλοτε στο ιστορικό αυτής της σύγκρουσης.
Επιπλέον, η Γερμανία ανησυχεί, λόγω της ετοιμότητας και των αντοχών της Ρωσίας που έχουν ως αποτέλεσμα να συνεχίζει ... άεναα τις στρατιωτικές επιχειρήσεις.
Υπενθυμίζεται, ότι πρόσφατα οι αξιωματούχοι του Βερολίνου αρνήθηκαν να προμηθεύσουν την Ουκρανία με βαρύτερο πολεμικό εξοπλισμό, όπως πχ τα συστήματα Taurus.
Και όπως εγίνεται έυκολα αντιληπτό αυτό δεν θα έχει ... καθόλου καλό τέλος για τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης