Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τριπλή ρωσική επέλαση στο Vremyevo - Στρατηγικό πλήγμα για τον εφοδιασμό των Ουκρανών στο μέτωπο της Zaporizhia

Τριπλή ρωσική επέλαση στο Vremyevo - Στρατηγικό πλήγμα για τον εφοδιασμό των Ουκρανών στο μέτωπο της Zaporizhia
«Αυτό θα δυσκολέψει σε μεγάλο βαθμό την επικοινωνία μεταξύ των κατευθύνσεων Orekhov και Vremevsky στο μέτωπο της Zaporizhia και θα αποτελέσει σοβαρό πλήγμα για την επιμελητεία τους» τονίζει ο Rogov
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσίας σημείωσαν σημαντική πρόοδο σε τρεις ζώνες του Vremyevo, περιοχή κοντά στην Zaporizhia, και ενδέχεται να διαταράξουν τις γραμμές εφοδιασμού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) στην περιοχή, μετέφερε στο πρακτορείο Tass o Vladimir Rogov.
«Μια ισχυρότερη προέλαση του στρατού μας στις περιοχές Novodarovka και Levadnoye θα μπορούσε να αποκόψει τον ουκρανικό εφοδιασμό μεταξύ Gulyaipole και Novoselovka. Αυτό θα δυσκολέψει σε μεγάλο βαθμό την επικοινωνία μεταξύ των κατευθύνσεων Orekhov και Vremevsky στο μέτωπο της Zaporizhia και θα αποτελέσει σοβαρό πλήγμα για την επιμελητεία τους, δίνοντας επιχειρησιακό έλεγχο σε αυτόν τον τομέα και τη δυνατότητα προέλασης προς τα δυτικά», δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος της Επιτροπής για την Κυριαρχία, τα Πατριωτικά Έργα και την Υποστήριξη Βετεράνων της Δημόσιας Επιμελητείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Επιπλέον, ο Rogov σημείωσε ότι αυτό κατέστη δυνατό χάρη στις επιτυχίες των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων σε τρεις περιοχές στην κατεύθυνση του Vremevsky.
«Τα στρατεύματά μας επιχειρούν σε τρεις τομείς στην κατεύθυνση Vremyevka. Στα ανατολικά, στην περιοχή Zolotaya Niva και Novodonetske, όπου το κύριο βάρος των επιχειρήσεων είναι προς τα δυτικά και βόρεια. Στην περιοχή Staromayorskoye, η κίνηση είναι καθαρά προς τα βόρεια προς την κατεύθυνση Velyka Novosyolka και Vremyevka. Στην περιοχή Levadnoye, η προέλαση είναι προς τα βόρεια και ανατολικά. Αυτό επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η ταχεία προέλαση στην περιοχή Levadnoye ήταν απρόσμενη μόνο για τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις ενώ από την άλλη είχε προετοιμαστεί καλά από την πλευρά μας. Ο στρατός μας προελαύνει περαιτέρω», κατέληξε ο Rogov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης