Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκάρει ο Donald Trump: Ποτέ ξανά ο πλανήτης δεν έχει πλησιάσει τόσο κοντά στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Σοκάρει ο Donald Trump: Ποτέ ξανά ο πλανήτης δεν έχει πλησιάσει τόσο κοντά στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο
«Δεν έχουμε βρεθεί ποτέ ξανά πιο κοντά στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο δεδομένων όσων συμβαίνουν μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας» τονίζει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ
Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump χαρακτήρισε την τρέχουσα γεωπολιτική φάση ως «ό,τι πλησιέστερο έχουμε ζήσει σε Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο», κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε συντάκτες του Bloomberg.
Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτείων, η ανθρωπότητα δεν έχει βρεθεί ποτέ τόσο κοντά σε έναν παγκόσμιο πόλεμο από το «τέλος του προηγούμενου γύρου παγκόσμιων συγκρούσεων».
«Δεν έχουμε βρεθεί ποτέ πιο κοντά στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο δεδομένων όσων συμβαίνουν μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας και της κατάστασης στη Μέση Ανατολή», επεσήμανε σχετικά ο Trump.
Όπως συνηθίζει, ο Trump επανέλαβε ότι «στην εποχή του» δεν υπήρχαν πόλεμοι ή μεγάλες συγκρούσεις και ότι «απέτρεψε πολλούς παγκόσμιους ηγέτες από το να ξεκινήσουν ένοπλες συγκρούσεις».
Ωστόσο, δεν έδωσε συγκεκριμένα παραδείγματα.
Προηγουμένως,  αμερικανικά μέσα έκαναν λόγο για προσπάθεια του επιτελείου της Harris να παρουσιάσει τον Trump ως «δεύτερο Biden»,  να αποδείξει δηλαδή ότι ξεχνάει λέξεις, μπερδεύεται και χρησιμοποιεί συχνά ακατάλληλη ... γλώσσα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης