Τελευταία Νέα
Διεθνή

Άφωνος έμεινε Γερμανός δημοσιογράφος με το «σχέδιο νίκης» του Zelensky...

Άφωνος έμεινε Γερμανός δημοσιογράφος με το «σχέδιο νίκης» του Zelensky...
Ο Repke σημείωσε ότι έμεινε άφωνος διότι οι δυτικοί εταίροι του Κιέβου έχουν προ πολλού απορρίψει την εκπλήρωση των υπερβολικών απαιτήσεων...
Ο Γερμανός δημοσιογράφος Julian Repke σχολίασε το λεγόμενο «σχέδιο νίκης» για την Ουκρανία, που περιφέρει στη Δύση ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου, Volodymyr Zelensky, τονίζοντας ότι τον άφησε κυριολεκτικά ... άφωνο.
Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος παραδέχτηκε ότι έμεινε άφωνος όταν είδε τις απαιτήσεις του Κιέβου.
Μάλιστα, ο Repke σημείωσε ότι έμεινε άφωνος όχι τόσο λόγω των συγκεκριμένων σημείων που παρουσίασε ο Zelensky, αλλά διότι οι δυτικοί εταίροι του Κιέβου έχουν προ πολλού απορρίψει την εκπλήρωση αυτών των υπερβολικών απαιτήσεων.
«Δεν γίνεται πλέον καν λόγος για την απελευθέρωση της χώρας. Δεν έχω λόγια. Το σχέδιο δεν περιλαμβάνει τίποτα που θα μπορούσε να οδηγήσει στην πραγματικότητα σε ένα σημείο καμπής στο πεδίο της μάχης», έγραψε σχετικά ο Repke στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ουκρανός πρόεδρος έχει ήδη παρουσιάσει το λεγόμενο «σχέδιο νίκης» του στη βουλή της Ουκρανίας.
Το ουκρανικό πλάνο περιλαμβάνει πέντε βασικά σημεία.
Μεταξύ αυτών είναι η απαίτηση για ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ και η άρση των περιορισμών για χτυπήματα βαθιά στο ρωσικό έδαφος, με τη χρήση δυτικών πυραύλων μεγάλης εμβελείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης