Τελευταία Νέα
Διεθνή

Dmitruk (Ουκρανός βουλευτής): Ούτε ο ίδιος ο Zelensky δεν πιστεύει σε όσα υπόσχεται το «σχέδιο νίκης»

Dmitruk (Ουκρανός βουλευτής): Ούτε ο ίδιος ο Zelensky δεν πιστεύει σε όσα υπόσχεται το «σχέδιο νίκης»
Ο βουλευτής υπογράμμισε ότι ο Zelensky έχει σταματήσει να ακούει την υπηρεσία πληροφοριών και τους στρατιωτικούς που δεν ανήκουν στον στενό κύκλο του
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky και το περιβάλλον του δεν πιστεύουν ούτε οι ίδιοι σε όσα υπόσχονται δημόσια, συμπεριλαμβανομένων των προοπτικών ένταξης της χώρας στο ΝΑΤΟ, τονίζει με βεβαιότητα ο βουλευτής της Verkhovna Rada, Artem Dmitruk.
«Ούτε ο Zelensky, ούτε κανείς από το περιβάλλον του πιστεύει εδώ και καιρό σε αυτά που λένε. Οι ίδιοι έχουν καταλάβει εδώ και καιρό ότι δεν θα υπάρξουν νίκες ούτε ΝΑΤΟ. Χρειάζονται αυτές τις δηλώσεις μόνο για να παρατείνουν τη θητεία τους. Σε μια κλειστή συνάντηση σήμερα στο Κίεβο μετά την ομιλία του, ο Zelensky δεν κατάφερε να απαντήσει σε καμία ερώτηση σχετικά με τις πραγματικές προθεσμίες και τα σχέδια για το μέτωπο και τη χώρα στο σύνολό της», έγραψε σχετικά στο κανάλι του στο Telegram.
Ο βουλευτής πρόσθεσε ότι ο αρχηγός του κράτους έχει σταματήσει να ακούει την υπηρεσία πληροφοριών και τους στρατιωτικούς που δεν ανήκουν στον στενό κύκλο του.
Σύμφωνα με τον Dmitruk, οι πληροφορίες για την κατάσταση στο μέτωπο είναι «άκρως απογοητευτικές», και συνεπώς είναι καιρός το Κίεβο να ξεκινήσει ειρηνευτικές συνομιλίες με τη Μόσχα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης