Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απέλυσε υπαλλήλους η Meta για γεύματα… 25 δολαρίων

tags :
Απέλυσε υπαλλήλους η Meta για γεύματα… 25 δολαρίων
Όσοι απολύθηκαν θεωρήθηκε ότι έκαναν κατάχρηση του συστήματος πιστώσεων τροφίμων για μεγάλο χρονικό διάστημα
Πάνω από 20 υπαλλήλους της απέλυσε η Meta, η μητρική του Facebook, στο Λος Άντζελες επειδή χρησιμοποίησαν τις πιστώσεις γευμάτων των 25 δολ. για να αγοράσουν είδη οικιακής χρήσης, όπως επιθέματα ακμής, ποτήρια κρασιού και απορρυπαντικά πλυντηρίου.
Οι απολύσεις έλαβαν χώρα την περασμένη εβδομάδα, λίγες μέρες πριν η εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης των 1,5 τρισ. δολαρίων αρχίσει την αναδιάρθρωση ορισμένων ομάδων σε WhatsApp, Instagram και Reality Labs, τον βραχίονα επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας.
Η αναδιάρθρωση περιελάμβανε περικοπή κάποιου προσωπικού και μετεγκατάσταση άλλων, με μια προσπάθεια βελτίωσης της αποτελεσματικότητας.
Όπως οι περισσότερες εταιρείες Big Tech, η Meta προσφέρει δωρεάν φαγητό στους υπαλλήλους της από τα κεντρικά της γραφεία στη Silicon Valley ως προνόμιο.
Στο προσωπικό που εδρεύει σε μικρότερα γραφεία χωρίς εστιατόριο προσφέρονται πιστώσεις Uber Eats ή Grubhub, για παράδειγμα, για παράδοση τροφίμων στο γραφείο.
Το προσωπικό λαμβάνει ημερήσια αποζημίωση 20 δολ. για πρωινό, 25 δολ. για μεσημεριανό γεύμα και 25 δολ. για δείπνο, με πίστωση γεύματος σε προσαυξήσεις 25 δολ..
Όσοι απολύθηκαν θεωρήθηκε ότι έκαναν κατάχρηση του συστήματος πιστώσεων τροφίμων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης