Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Μετά τον Αλλάχ, όλη η ελπίδα είναι σε σένα» - Ο πρώην γερουσιαστής Arashukov, καταδικάστηκε σε ισόβια, ζητά βοήθεια από Kadyrov

«Μετά τον Αλλάχ, όλη η ελπίδα είναι σε σένα» - Ο πρώην γερουσιαστής Arashukov, καταδικάστηκε σε ισόβια, ζητά βοήθεια από Kadyrov
Ο Arashukov ζήτησε συγγνώμη από τον επικεφαλής της Τσετσενίας Kadyrov και ζήτησε βοήθεια
Ο πρώην γερουσιαστής από την Καρατσάι-Τσερκεσία, Arashukov, που καταδικάστηκε σε ισόβια, προσέφυγε στον αρχηγό της Τσετσενίας, Ramzan Kadyrov ζήτησε συγγνώμη και βοήθεια.
Ο Ρώσος, καθώς και ο πατέρας του Arashukov, καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη για υπεξαίρεση πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων και οργάνωση αντιποίνων κατά πολιτικών στη Καρατσάι-Τσερκεσσία.
Ο πρώην Ρώσος αξιωματούχος δημοσίευσε την έκκλησή του προς τον Kadryov στο Instagram.
Ο Arashukov διευκρίνισε ότι ήθελε από καιρό να πει στον Ramzan Kadyrov προσωπικά όλα όσα είχε γράψει, αλλά ενώ δεν υπήρχε τέτοια ευκαιρία, «αναγκάστηκε» να απευθυνθεί μέσω social media (ταυτόχρονα, ήλπιζε ότι η ευκαιρία για μια προσωπική συνάντηση θα ερχόταν).
Ο Arashukov ζήτησε από τον Ramzan Kadyrov συγχώρεση για όλα τα λάθη που έκανε. Ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν τα δικαιολογεί και τα παραδέχεται. «Ποτέ δεν έκανα κάτι σκόπιμα, ειδικά [κάτι] που θα μπορούσε να σε θυμώσει ή να σε προσβάλει. «Ο Αλλάχ είναι μάρτυρας μου», είπε ο πρώην γερουσιαστής.
Επιπλέον, ο Arashukov στράφηκε στον επικεφαλής της Τσετσενίας για βοήθεια, ελπίζοντας για την υποστήριξη της οικογένειάς του "στην παρούσα κατάσταση".
Ξέρω ότι κανείς δεν θα μας βοηθήσει εκτός από εσάς. Η οικογένειά μου και εγώ δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την καλοσύνη και τη βοήθεια που μας δείξατε περισσότερες από μία φορές. Αδελφέ, μετά τον Αλλάχ, όλη η ελπίδα είναι σε σένα.
Ο Arashukov, ο οποίος αποκαλούνταν «βασιλιάς του φυσικού αερίου», υπηρέτησε ως σύμβουλος του γενικού διευθυντή της Gazprom Mezhregiongaz και είχε μεγάλη επιρροή στον Βόρειο Καύκασο.
Η εταιρεία αρνήθηκε να απαλλάξει τους κατοίκους της Τσετσενίας για το φυσικό αέριο χρέη που ανέρχονται σε εννέα δισεκατομμύρια ρούβλια.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης