Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η ρωσική αεροπορία βομβάρδισε και κατέστρεψε 6 βάσεις τρομοκρατών και μία αποθήκη drones στη Συρία

Η ρωσική αεροπορία βομβάρδισε και κατέστρεψε 6 βάσεις τρομοκρατών και μία αποθήκη drones στη Συρία
Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις συνέχισαν να πραγματοποιούν αεροπορικές επιδρομές σε στόχους παράνομων ενόπλων ομάδων που εμπλέκονται σε προκλήσεις στη ζώνη αποκλιμάκωσης της Idlib
Οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν έξι βάσεις τρομοκρατών, τρία εργαστήρια και μια αποθήκη drones στη Συρία, όπως ανακοίνωσαν οι ρωσικές αρχές.
«Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις συνέχισαν να πραγματοποιούν αεροπορικές επιδρομές σε στόχους παράνομων ενόπλων ομάδων που εμπλέκονται σε προκλήσεις στη ζώνη αποκλιμάκωσης της Idlib.
Ως αποτέλεσμα των επιδρομών, έξι βάσεις μαχητών, τρία εργαστήρια και μια αποθήκη μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων, ένα οχυρό και μια αποθήκη πυρομαχικών τρομοκρατικών ομάδων καταστράφηκαν», ανακοίνωσαν.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η αεροπορία του λεγόμενου διεθνούς αντιτρομοκρατικού συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ συνεχίζει να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στον ουρανό της Συρίας, πετώντας κατά παράβαση των πρωτοκόλλων αποσύγκρουσης και παραβιάζοντας τον εναέριο χώρο της Συριακής Αραβικής Δημοκρατίας .
Στην περιοχή Al-Tanf, καταγράφηκαν 13 παραβιάσεις από την αεροπορία του συνασπισμού των ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης