Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο ψυχρός Ρωσικός στρατός εμπρός σε στρατηγική νίκη στο Donetsk – Σε επιχειρησιακό αδιέξοδο η Ουκρανία

Ο ψυχρός Ρωσικός στρατός εμπρός σε στρατηγική νίκη στο Donetsk – Σε επιχειρησιακό αδιέξοδο η Ουκρανία
Η Ρωσία και ο ψυχρός στρατός της συνεχίζουν σταθερά τη δουλειά τους, πλησιάζοντας σε νέες νίκες
Ενώ ο στρατός της Ουκρανίας είναι καθηλωμένος στα πεδία των μαχών, ο Zelensky συνεχίζει να ταξιδεύει γύρω από το ΝΑΤΟ σε μια προσπάθεια να ανάψει την τρεμάμενη φλόγα της υποστήριξης από τους δυτικούς προστάτες.
Αντιμέτωπο με επικείμενες στρατηγικές ήττες, η Ουκρανική ηγεσία γράφει ειρηνευτικά σχέδια που είναι αποκομμένα από την πραγματικότητα και στη συνέχεια απειλούν την Ευρώπη με πυρηνική καταστροφή.
Εν τω μεταξύ, η Ρωσία και ο ψυχρός στρατός της συνεχίζουν σταθερά τη δουλειά τους, πλησιάζοντας σε νέες νίκες.
Το βράδυ της 18ης Οκτωβρίου, το ουκρανικό μετόπισθεν χτυπήθηκε από ένα άλλο κύμα ρωσικών επιδρομών με στόχο να υπονομεύσει τις δυνατότητες της Πολεμικής Αεροπορίας της Ουκρανίας.
Μια σειρά από χτυπήματα ακριβείας έπληξαν ουκρανικά αεροδρόμια στις περιοχές Sumy, Zhitomir, Rivne, Volyn, Poltava και Khmelnitsk.
Ουκρανικά αεροσκάφη, αποθήκες με drones, υπόστεγα με στρατιωτικό εξοπλισμό, στρατιωτικά εργαστήρια και συστήματα πλοήγησης από το ΝΑΤΟ καταστράφηκαν.
Περισσότερα ρωσικά πλήγματα κατέστρεψαν τις ουκρανικές στρατιωτικές, ενεργειακές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις υποδομής σε όλη τη χώρα…
Το 75% της ενεργειακής υποδομής της Ουκρανίας έχει καταρρεύσει.
Με τη σειρά τους, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας επιχείρησαν επιδρομές με drone και πυραύλους στις δυτικές περιοχές της Ρωσίας και στην Κριμαία, αλλά δεν κατάφεραν να επιτύχουν κανένα αποτέλεσμα.
Η Ουκρανία έχασε άλλη μια νυχτερινή μάχη και χάνει τον έλεγχο ολοένα και περισσότερων εδαφών στο έδαφος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης