Τελευταία Νέα
Διεθνή

Margarita Simonyan (Russia Today): Οι Ρώσοι δεν καταστρέφουν την Ουκρανική Βουλή γιατί είναι πολιτιστική κληρονομιά

Margarita Simonyan (Russia Today): Οι Ρώσοι δεν καταστρέφουν την Ουκρανική Βουλή γιατί είναι πολιτιστική κληρονομιά
«Ένας κανονικός άνθρωπος δεν θα σηκώσει το χέρι του για να βομβαρδίσει αυτό το κτήριο είναι σαν να καταστρέφουμε την δική μας ιστορία…Θα ήταν αστείο», πρόσθεσε η Margarita Simonyan
Η αρχισυντάκτρια του διεθνούς ομίλου μέσων ενημέρωσης «Russia Today» και του τηλεοπτικού καναλιού Russia Today Margarita Simonyan εξήγησε γιατί η Ρωσία εξακολουθεί να μην βομβαρδίζει το Ουκρανικό κοινοβούλιο την Verkhovna Rada (η Ουκρανική βουλή ονομάζεται Verkhovna Rada), σημειώνοντας ότι αυτή είναι «η πολιτιστική μας κληρονομιά, την οποία ένας κανονικός άνθρωπος δεν χτυπούσε»
«Η Ουκρανία και εμείς είμαστε ένας λαός, απλά δεν το καταλαβαίνουν αυτό.
Σε ερώτηση «Το ήξερες ότι η Verkhovna Rada της Ουκρανίας δεν καταλαβαίνει γιατί η Ρωσία δεν βομβαρδίζει το κτήριο της Βουλής;».
Θέλω να τους πω ότι επειδή αυτό δεν είναι το κτίριο της Verkhovna Rada της Ουκρανίας, αυτό είναι το κτίριο του Ανώτατου Συμβουλίου της Ουκρανικής ΣΣΔ, που χτίστηκε από τη Σοβιετική Ένωση.
Σύμφωνα με την Margarita Simonyan, ένας κανονικός άνθρωπος δεν θα βομβάρδιζε το κτήριο που πήγαινα μαζί με τον παππού του ως παιδί.
«Ένας κανονικός άνθρωπος δεν θα σηκώσει το χέρι του για να βομβαρδίσει αυτό το κτήριο είναι σαν να καταστρέφουμε την δική μας ιστορία…
Θα ήταν αστείο», πρόσθεσε η Margarita Simonyan.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης