Τελευταία Νέα
Διεθνή

Wall Street Journal: Ο Trump είπε ότι απείλησε τον Putin με πλήγμα στο κέντρο της καταραμένης Μόσχας εξαιτίας της Ουκρανίας

Wall Street Journal: Ο Trump είπε ότι απείλησε τον Putin με πλήγμα στο κέντρο της καταραμένης Μόσχας εξαιτίας της Ουκρανίας
O Trump ανέφερε πως είπε στον Putin ότι δεν θα ήθελε να το κάνει αυτό, αφού έχουν καλή σχέση, αλλά «δεν θα είχε άλλη επιλογή»
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Trump είπε ότι απείλησε τον Putin να χτυπήσει τη Μόσχα εάν η Ρωσία «καταστρέψει την Ουκρανία», τόνισε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος σε συνάντηση με δημοσιογράφους της Wall Street Journal.
«Putin εάν καταστρέψεις την Ουκρανία, θα σε χτυπήσω τόσο δυνατά που δεν θα το πιστέψεις, θα χτυπήσω ακριβώς στο κέντρο της καταραμένης Μόσχας», αναφέρει η Wall Street Journal.
Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο, είπε στον Putin ότι δεν θα ήθελε να το κάνει αυτό, αφού έχουν καλή σχέση, αλλά «δεν θα είχε άλλη επιλογή».
Ο Trump δεν διευκρίνισε πότε και υπό ποιες συνθήκες έγινε αυτή η συνομιλία.
Απαντώντας σε ερώτηση της Wall Street Journal σχετικά με την πιθανή χρήση στρατιωτικής βίας κατά της Κίνας σε περίπτωση αποκλεισμού της Ταϊβάν, ο πρώην πρόεδρος αμφισβήτησε την ανάγκη τέτοιων ενεργειών, επικαλούμενος τη σχέση του με τον Κινέζο πρόεδρο.
«Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να το κάνω...
Ξέρει ότι είμαι τρελός», απάντησε ο Trump... αυτό το γνωρίζει και ο Putin.
Στις αρχές Οκτωβρίου, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό περιοδικό Newsweek, ο επικεφαλής του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας τόνισε ότι η Ρωσία δεν ενδιαφέρεται για το πώς θα τελειώσουν οι προεδρικές εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης