Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hagari (IDF): Σε κρησφύγετο του Nasrallah βρήκαμε 500 εκατ. δολάρια σε χρυσό και μετρητά – Το Ιράν δίνει χρήματα στην Hezbollah

Hagari (IDF): Σε κρησφύγετο του Nasrallah βρήκαμε 500 εκατ. δολάρια σε χρυσό και μετρητά – Το Ιράν δίνει χρήματα στην Hezbollah

Αποκαλυπτική συνέντευξη του Αντιναυάρχου Hagari

Ο εκπρόσωπος Τύπου του IDF, Αντιναύαρχος Daniel Hagari, δήλωσε ότι το Ισραήλ εντόπισε ένα καταφύγιο της Hezbollah κάτω από ένα νοσοκομείο της Βηρυτού όπου η οργάνωσηείχε αποθηκευμένα περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια σε χρυσό και μετρητά.
στη Βηρυτό.

8c07fceb-Screenshot-2024-10-21-211947-640x400.jpg

Σε συνέντευξη Τύπου, ο Hagari παρουσίασε ένα από τα καταφύγια του δολοφονημένου ηγέτη της Hezbollah Hassan Nasrallah που βρίσκεται κάτω από το νοσοκομείο Sahel στη Βηρυτό.
«Το καταφύγιο τοποθετήθηκε σκόπιμα κάτω από ένα νοσοκομείο και περιέχει περισσότερα από μισό δισεκατομμύριο δολάρια σε μετρητά και χρυσό», υποστήριξε ο Hagari.
«Αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να είχαν χρησιμοποιηθεί για την αποκατάσταση του Λιβάνου, αλλά πήγαν για την αποκατάσταση της Hezbollah», υποστήριξε.
«Τα αεροσκάφη της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας παρακολουθούν την τοποθεσία και θα συνεχίσουν να την παρακολουθούν», ανέφερε ακόμη.


 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης