Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ουκρανοί χτύπησαν το Ρωσικό εργοστάσιο Silicon El Group που κατασκευάζει τσιπ

Οι Ουκρανοί χτύπησαν το Ρωσικό εργοστάσιο Silicon El Group που κατασκευάζει τσιπ
Η Silicon El Group JSC είναι μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις μικροηλεκτρονικών στη Ρωσία που προμηθεύει τα προϊόντα της σε 815 εταιρείες
Το βράδυ της 19ης Οκτωβρίου, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εξαπέλυσαν μια σειρά επιδρομών με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στις πίσω περιοχές της Ρωσίας.
Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι τα χτυπήματα των μη επανδρωμένων αεροσκαφών στο εργοστάσιο πυριτίου είχαν ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη ζημιά από ότι είχε αναφερθεί πριν.
Το εργοστάσιο κατασκευής τσιπ Silicon El Group σταμάτησε την παραγωγή λόγω ζημιών.
Η παροχή ρεύματος διακόπηκε και οι αλυσίδες παραγωγής στην επιχείρηση Silicon El Group υπέστησαν ζημιές λόγω της νυχτερινής επίθεσης, ανέφερε η διοίκηση της εταιρείας.
Ο γενικός διευθυντής της επιχείρησης είπε ότι το κύριο καθήκον είναι «να ξαναρχίσει η παραγωγή ηλεκτρονικού εξοπλισμού το συντομότερο δυνατό».
Η Silicon El Group JSC είναι μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις μικροηλεκτρονικών στη Ρωσία που προμηθεύει τα προϊόντα της σε 815 εταιρείες.
Συγκεκριμένα, το εργοστάσιο παράγει σύγχρονα τσιπ, μονάδες ισχύος και διόδους και επεξεργάζεται μέταλλα και θερμοπλαστικά.
Το προσωπικό της εταιρείας ξεπερνά 1.700 άτομα.
Μέχρι το τέλος του 2021, τα έσοδα της JSC "Silicon El Group" ανήλθαν σε 3,9 δισεκατομμύρια ρούβλια.
Αυτή δεν είναι η πρώτη επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη της Ουκρανίας στο έδαφος του εργοστασίου πυριτίου, αλλά τα προηγούμενα χτυπήματα δεν είχαν σημαντικές συνέπειες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης