Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσικό σφυροκόπημα στο Selydove: Ασφυκτικά εγκλωβισμένοι οι Ουκρανοί - Έκλεισαν οι δίοδοι διαφυγής, νέο ... Ugledar η πόλη

Ρωσικό σφυροκόπημα στο Selydove: Ασφυκτικά εγκλωβισμένοι οι Ουκρανοί - Έκλεισαν οι δίοδοι διαφυγής, νέο ... Ugledar η πόλη
Τα ουκρανικά στρατεύματα έχουν χάσει τον έλεγχο όλων των διόδων που θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν σε μια πιθανή υποχώρησή τους
Οι στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) έχουν παγιδευτεί στο Selydove, περιοχή στα νοτιοανατολικά του Pokrovsk, και δεν έχουν κανέναν τρόπο να εγκαταλείψουν την πόλη, εν μέσω ασφυκτικής ρωσικής πολιορκίας, όπως αποκάλυψε ο Βρετανός ειδικός σε στρατιωτικά ζητήματα, Αλέξανδρος Μερκούρης.
«Τα ουκρανικά στρατεύματα στο Selydove είναι πλέον περικυκλωμένα, ουσιαστικά έχουν αποκλειστεί... Βλέπουμε μια πιθανή καταστροφή», δήλωσε ο Βρετανός ειδικός στο κανάλι του στο YouTube.
Παράλληλα, ο Μερκούρης σημείωσε ότι τα ουκρανικά στρατεύματα έχουν χάσει τον έλεγχο όλων των διόδων στις οποίες θα μπορούσαν να καταφύγουν σε μια πιθανή υποχώρησή τους.
Ενώ την ίδια στιγμή, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έχουν χάσει σημαντικές προμήθειες που χρειάζονται για να συνεχίσουν να μάχονται.
Ο ειδικός υπέθεσε ότι ορισμένα από τα στρατεύματα θα παραδοθούν, ενώ άλλα μπορεί να στείλουν επείγον μήνυμα ζητώντας διαταγές για υποχώρηση.
«Ίσως το Κίεβο επιμείνει να συνεχίσουν τη μάχη... Στο τέλος θα αποφασίσουν μόνοι τους να υποχωρήσουν, θα εγκαταλείψουν από το Selydove μαζικά», κατέληξε.
Σύμφωνα με έναν Ουκρανό λοχία που τοποθετήθηκε σε τοπικά ΜΜΕ, οι λόγοι για την κατάρρευση των ουκρανικών στρατευμάτων είναι προφανείς, καθώς δεν υπάρχει πλέον κανείς για να κρατήσει τα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα ο ρωσικός στρατός να μη συναντά ουδεμία αντίσταση κατά την προέλασή του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης