Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τα πτώματα δύο Ρώσων βρέθηκαν σε ξενοδοχείο στην Τασκένδη - Δηλητηριάστηκαν από αέριο που μπήκε στο σύστημα εξαερισμού

Τα πτώματα δύο Ρώσων βρέθηκαν σε ξενοδοχείο στην Τασκένδη - Δηλητηριάστηκαν από αέριο που μπήκε στο σύστημα εξαερισμού
Οι σοροί της δημοσιογράφου και του συντρόφου της θα σταλούν στη Μόσχα αφού ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες της ιατροδικαστικής εξέτασης
Τα πτώματα των Ρώσων που πέθαναν σε ξενοδοχείο στην Τασκένδη θα σταλούν στη Ρωσική Ομοσπονδία αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης, δήλωσε ο γραμματέας Τύπου της Γενικής Εισαγγελίας του Ουζμπεκιστάν Khaet Shamsutdinov.
Η δηλητηρίαση της Ρωσίδας δημοσιογράφου και της συντρόφου της έγινε γνωστή στις 22 Οκτωβρίου. Αναφέρθηκε επίσης ένας ακόμη θάνατος. Σύμφωνα με το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα, ένας πολίτης του Ουζμπεκιστάν γεννημένος το 1976 βρέθηκε χωρίς σημεία ζωής στο μπάνιο ενός από τα δωμάτια. Οι αξιωματικοί επιβολής του νόμου άνοιξαν ποινική υπόθεση βάσει του άρθρου «Εκτέλεση εργασιών ή παροχή υπηρεσιών που δεν πληρούν τις απαιτήσεις ασφαλείας».
Οι σοροί της δημοσιογράφου και του συντρόφου της θα σταλούν στη Μόσχα αφού ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες της ιατροδικαστικής εξέτασης.
Ένα ατύχημα συνέβη στη δημοσιογράφο Inessa Paperna και τον σύντροφό της Maxim Radchenko. Η Papernaya εργάστηκε για το Lenta.ru, το περιοδικό Profile, και δημοσιεύτηκε στην Izvestia.
Σύμφωνα με το Baza, το βράδυ της Κυριακής 20 Οκτωβρίου, ο δημοσιογράφος έλαβε ένα πακέτο, αλλά το προσωπικό του ξενοδοχείου δεν κατάφερε να φτάσει στον επισκέπτη. Κανείς δεν ανταποκρίθηκε στο χτύπημα της πόρτας. «Αποφασίσαμε να ανοίξουμε το δωμάτιο. Υπήρχαν δύο πτώματα μέσα», αναφέρει η έκθεση.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης