Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επίθεση Orban στην ΕΕ: Αντισταθείτε στις Βρυξέλλες όπως οι ήρωες το 1956 ενάντια στην σοβιετική λαίλαπα – Θα νικήσουμε το τέρας

Επίθεση Orban στην ΕΕ: Αντισταθείτε στις Βρυξέλλες όπως οι ήρωες το 1956 ενάντια στην σοβιετική λαίλαπα – Θα νικήσουμε το τέρας

Σύμφωνα με τον πατριώτη πρωθυπουργό, ο οποίος ασκεί την εκ περιτροπής προεδρία της ΕΕ, οι Βρυξέλλες θέλουν να μετατρέψουν την Ουγγαρία σε «κράτος μαριονέτα, υποτελές»

Σχετικά Άρθρα
Επίθεση κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για άλλη μια φορά, εξαπέλυσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός Orban στις εκδηλώσεις για την επέτειο της καταστολής από τη Σοβιετική Ένωση της εξέγερσης του 1956.
«Αντισταθείτε στις Βρυξέλλες», όπως οι «ήρωες του 1956» εξεγέρθηκαν κατά της Σοβιετικής Ένωσης, τόνισε.
«Πρέπει να παραδοθούμε στη θέληση μιας ξένης δύναμης, αυτή τη φορά τις Βρυξέλλες, ή να αντισταθούμε απέναντί της;», διερωτήθηκε μπροστά σε χιλιάδες κόσμο που είχε συγκεντρωθεί σε πάρκο στη Βουδαπέστη.
«Αυτή είναι η σοβαρή απόφαση που περιμένει τώρα την Ουγγαρία:
Προτείνω η απάντησή μας να είναι τόσο ξεκάθαρη και κατηγορηματική όσο το 1956», συνέχισε.

Δεν θα τους περάσει 

Σύμφωνα με τον πατριώτη πρωθυπουργό, ο οποίος ασκεί την εκ περιτροπής προεδρία της ΕΕ, οι Βρυξέλλες θέλουν να μετατρέψουν την Ουγγαρία σε «κράτος μαριονέτα, υποτελές», σε ζητήματα από το μεταναστευτικό έως τα δικαιώματα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ.
Αλλά αν οι «ήρωες του 1956» δεν μπορούσαν να τα καταφέρουν, πέφτοντας θύματα της αιματηρής καταστολής από τη Σοβιετική Ένωση, σήμερα θα νικήσουμε».
Κατηγορώντας την άνευ όρων υποστήριξη της Δύσης στη γειτονική Ουκρανία ο μοναδικός ηγέτης της ΕΕ που διατηρεί σχέσεις με το Κρεμλίνο μετά τη ρωσική εισβολή είπε:
«Εμείς, οι Ούγγροι, θα ξυπνήσουμε μια μέρα και θα βρούμε στρατιώτες Σλάβους της Ανατολής στο έδαφός μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης