Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βόμβα Johnson (αναλυτής CIA): Η Ρωσία εκμηδένισε τα δυτικά όπλα - Το ΝΑΤΟ ξέμεινε από πόρους στην Ουκρανία

Βόμβα Johnson (αναλυτής CIA): Η Ρωσία εκμηδένισε τα δυτικά όπλα - Το ΝΑΤΟ ξέμεινε από πόρους στην Ουκρανία
«Η Ρωσία έχει μειώσει σημαντικά όχι μόνο τους ανθρώπινους πόρους, αλλά και τον εξοπλισμό και τους φυσικούς πόρους του στρατού του ΝΑΤΟ», σύμφωνα με τον πρώην αναλυτή της CIA
Οι πόροι της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας έχουν μειωθεί σε αξιοσημείωτο επίπεδο λόγω της παροχής όπλων στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU), επεσήμανε ο πρώην αναλυτής της CIA, Larry Johnson, σε συνέντευξή του στο κανάλι YouTube Daniel Davis / Deep Dive.
«Η Ρωσία έχει μειώσει σημαντικά όχι μόνο τους ανθρώπινους πόρους, αλλά και τον εξοπλισμό και τους φυσικούς πόρους του στρατού του ΝΑΤΟ, διότι έχουν ριχτεί στις μάχες στην Ουκρανία ενισχύοντας τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις», τόνισε ο αναλυτής.
Ο Johnson διευκρίνισε ότι η Ουκρανία υπέστη επίσης σημαντικές απώλειες καθαρά λόγω στρατηγικών της επιλογών, οι οποίες αποδείχθηκαν ανεπανόρθωτες για τη χώρα.
Ταυτόχρονα, ο πρώην αναλυτής της CIA εξέφρασε την άποψη ότι οι δυτικές χώρες που στηρίζουν την Ουκρανία δεν διαθέτουν επαρκείς παραγωγικές δυνατότητες για να αντισταθμίσουν το κόστος των δικών τους όπλων.
Νωρίτερα, ρωσικά ΜΜΕ αναδείκνυαν την πρωτοβουλία της γερμανικής αντιπολίτευσης, προκειμένου το Βερολίνο να σταματήσει να κατευθύνθει στρατιωτικούς πόρους προς το καθεστώς του Zelensky.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης