Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι έριξαν το τέρας... Βόμβα FAB-3000 διέλυσε τις θέσεις των Ουκρανών στο Donetsk - Χτύπημα ακριβείας από τους Yuzhnaya

Οι Ρώσοι έριξαν το τέρας... Βόμβα FAB-3000 διέλυσε τις θέσεις των Ουκρανών στο Donetsk - Χτύπημα ακριβείας από τους Yuzhnaya
Χτύπημα ακριβείας
(upd)Δεκάδες Ουκρανοί στρατιώτες έπεσαν θύματα χτυπήματος του ρωσικού στρατού στις θέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας στο Telegram.
Η επίθεση στο σημείο εγκατάστασης των χειριστών drone έγινε με αεροβόμβα FAB-3000.
Οι Ρώσοι της ομάδας στρατευμάτων Yuzhnaya, κατάφεραν να εντοπίσουν την τοποθεσία των χειριστών και των εκπαιδευτών και εξαπέλυσαν χτύπημα ακριβείας.
Νωρίτερα, στις 24 Οκτωβρίου, το Υπουργείο Άμυνας ανέφερε την καταστροφή του περάσματος των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή Χάρκοβο, πέρα ​​από τον ποταμό Oskol.
Η καταστροφή της διάβασης θα περιπλέξει την ουκρανική επιμελητεία στη ζώνη της πρώτης γραμμής, εξήγησε το στρατιωτικό τμήμα.
owl_detail_620_4c314556912f35033e446ad0515ec833.jpg
Φωτογραφία: Υπηρεσία Τύπου του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας / TASS

To video

Τα ρωσικά στρατεύματα έριξαν μια από τις πιο ισχυρές βόμβες υψηλής εκρηκτικής ενέργειας στο οπλοστάσιο των Αεροδιαστημικών Δυνάμεων ( VKS) της Ρωσικής Ομοσπονδίας FAB-3000 στη θέση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) στο Kurakhovo της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ (DPR).
Από την επίθεση, σκοτώθηκαν πάνω από 50 Ουκρανοί μαχητές.
Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας, το χτύπημα πραγματοποιήθηκε στον προσωρινό εντοπισμό ουκρανικού αποσπάσματος μη επανδρωμένων αεροσκαφών (UAV).
Η εναέρια βόμβα τριών τόνων σκότωσε χειριστές και εκπαιδευτές drone, ενώ διέλυσε και επτά όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό.
Διευκρινίζεται ότι οι πιλότοι των drone της ομάδας στρατευμάτων Yuzhnaya κατάφεραν να εντοπίσουν την τοποθεσία της εχθρικής μονάδας.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε το σχετικό βίντεο:
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης