Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το φάντασμα του εμφυλίου πολέμου τρομάζει τις ΗΠΑ - Το 27% των Αμερικανών βλέπει εθνικό διχασμό μετά τις προεδρικές εκλογές

Το φάντασμα του εμφυλίου πολέμου τρομάζει τις ΗΠΑ - Το 27% των Αμερικανών βλέπει εθνικό διχασμό μετά τις προεδρικές εκλογές
Το 84% των Αμερικανών πολιτών παρατήρησε ότι η χώρα έχει γίνει πιο διχασμένη σε σύγκριση με την κατάσταση πριν από 10 χρόνια
Οι Αμερικανοί οδεύουν στις κάλπες των προεδρικών εκλογών, καλούμενοι να επιλέξουν ανάμεσα στην Kamala Harris και τον Donald Trump, σε ένα κλίμα ακραίας πόλωσης και διχασμού.
Μάλιστα, περισσότερο από το 25% των κατοίκων των Ηνωμένων Πολιτειών φοβούνται την έκρηξη εμφυλίου πολέμου που θα μπορούσε να προκύψει στη χώρα μετά τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, όπώς αναδεικνύει δημοσίευμα των Times, επικαλούμενο έρευνα της YouGov.
«Περισσότεροι από το ένα τέταρτο των Αμερικανών πιστεύουν ότι μπορεί να ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος μετά τις φετινές προεδρικές εκλογές», επισημαίνει το σχετικό ρεπορτάζ.
Πιο συγκεκριμένα, το 27% των ενηλίκων που συμμετείχαν στην έρευνα πιστεύουν ότι η βία μπορεί να ενταθεί στη χώρα μετά τις προεδρικές εκλογές.
Επίσης, το 84% των Αμερικανών πολιτών παρατήρησε ότι η χώρα έχει γίνει πιο διχασμένη σε σύγκριση με την κατάσταση πριν από 10 χρόνια.
Νωρίτερα, η Αμερικανίδα βουλευτής Taylor Greene υποστήριξε ότι οι κάτοικοι των ΗΠΑ μισούν την τωρινή κυβέρνηση της χώρας λόγω της βοήθειάς της προς την Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης