Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κινήσεις απελπισίας - Οι Ουκρανοί στέλνουν εσπευσμένα Γερμανούς μισθοφόρους στο Krasnolimansk

Κινήσεις απελπισίας - Οι Ουκρανοί στέλνουν εσπευσμένα Γερμανούς μισθοφόρους στο Krasnolimansk
Ο μεγαλύτερος αριθμός ξένων μαχητών στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας εξακολουθεί να παρατηρείται στην κατεύθυνση του Krasnolimansk
O συσχετισμός δύναμης στις ζώνες της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, γίνεται ολοένα και πιο δυσχερής για το καθεστώς Zelensky, το οποίο εμφανίζεται να βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε μισθοφόρους ή σε νατοϊκές ομάδες στρατευμάτων.
Τώρα η Ουκρανία μεταφέρει εσπευσμένα μια ομάδα μισθοφόρων από τη Γερμανία στην κατεύθυνση του Krasnolimansk, όπως αποκάλυψαν οι ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας.
«Μισθοφόροι από τη Γερμανία έχουν εντοπιστεί στην κατεύθυνση του Krasnolimansk», δήλωσε πηγή του ειδησεογραφικού πρακτορείου TASS.
Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι, σύμφωνα με τα δεδομένα αντικειμενικού ελέγχου, η ομάδα αναπτύχθηκε πρόσφατα στην περιοχή.
Ο εκπρόσωπος των δυνάμεων ασφαλείας υπενθύμισε ότι ο μεγαλύτερος αριθμός ξένων μαχητών στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας εξακολουθεί να παρατηρείται στην κατεύθυνση του Krasnolimansk.
Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις εξουδετέρωσαν αρκετές δεκάδες μισθοφόρους από τη Λατινική Αμερική κοντά στο Chasov Yar και στην κατεύθυνση του Krasnolimansk, στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk, μέσα σε δύο εβδομάδες.
Ο αιχμάλωτος Artem Kazarchenkov δήλωσε ότι μισθοφόροι από τη Γερμανία και τη Νέα Ζηλανδία, που συμμετείχαν στις μάχες στο πλευρό των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, εγκατέλειψαν την πρώτη γραμμή μετά από σφοδρό βομβαρδισμό στην κατεύθυνση του Ugledar στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk.
Κατά τη διάρκεια του ισχυρού βομβαρδισμού, βρήκαν καταφύγιο σε μια τάφρο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης