Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ, Κατάρ και Αίγυπτος συνεχίζουν τις προσπάθειες για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα – Περισσότεροι από 100.000 οι τραυματίες Παλαιστίνιοι

ΗΠΑ, Κατάρ και Αίγυπτος συνεχίζουν τις προσπάθειες για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα – Περισσότεροι από 100.000 οι τραυματίες Παλαιστίνιοι

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν σε νέες ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές

Σχετικά Άρθρα
Οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Κατάρ και η Αίγυπτος συνεχίζουν τις προσπάθειές τους να επιτύχουν εκεχειρία στη Γάζα και να απελευθερώσουν Ισραηλινούς ομήρους και Παλαιστίνιους κρατούμενους, δήλωσε ο πρωθυπουργός του Κατάρ.
«Αυτή η επώδυνη περίοδος στην περιοχή πρέπει να τελειώσει», δήλωσε ο σεΐχης, ο οποίος είναι και υπουργός Εξωτερικών, μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Blinken στη Ντόχα.

Τουλάχιστον πέντε νεκροί σε νέες ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στον Λίβανο

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν σε νέες ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στον Λίβανο εν μέσω μιας καταστροφικής επίθεσης στη χώρα, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Ισραηλινό πολεμικό αεροσκάφος εκτόξευσε πύραυλο σε αυτοκίνητο στην περιοχή Aalay στο όρος Λίβανος, ανατολικά της Βηρυτού, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άνθρωποι, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων NNA.
Άλλοι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε άλλη αεροπορική επιδρομή με στόχο ένα σπίτι στην πόλη Χοντόρ στον ανατολικό Λίβανο, ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός, προσθέτοντας ότι επίθεση με drone στόχευσε επίσης μια μοτοσικλέτα στη νότια πόλη Τύρου, σκοτώνοντας ένα άτομο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης