Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Putin θεωρεί ότι η ουκρανική εισβολή στο Kursk συνδέεται άμεσα με τις αμερικανικές εκλογές- Η εξήγηση του Ρώσου προέδρου

Ο Putin θεωρεί ότι η ουκρανική εισβολή στο Kursk συνδέεται άμεσα με τις αμερικανικές εκλογές- Η εξήγηση του Ρώσου προέδρου
«Το Κίεβο, με την επίθεσή του στην κατεύθυνση του Kursk, προσπάθησε να δείξει στις ΗΠΑ ότι οι επενδύσεις τους στην Ουκρανία δεν ήταν μάταιες»
Μιλώντας ενώπιον των συντακτών, μετά τη Σύνοδο Κορυφής των BRICS, ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin  έκανε μια ενδιαφέρουσα και φαινομενικά παράδοξη παρατήρηση, συσχετίζοντας την παράνομη εισβολή των Ουκρανών στο Kursk με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ.
Η επίθεση της Ουκρανίας στην περιοχή του Kursk αποτελεί μια προσπάθεια του Κιέβου να παρέμβει στη διαδικασία των εκλογών στις Ηνωμένες Πολιτείες, τόνισε πιο συγκεκριμένα ο Ρώσος Πρόεδρος, Vladimir Putin, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.
«Για παράδειγμα, πιστεύω ότι ακόμη και οι προκλήσεις τους στην κατεύθυνση του Kursk συνδέονται με απόπειρες παρέμβασης στην εσωτερική πολιτική κατάσταση και στη διαδικασία των εκλογών στις Ηνωμένες Πολιτείες», εξήγησε, αναπτύσσοντας το σκεπτικό του.
Ακολούθως, ο Ρώσος πρόεδρος σημείωσε με νόημα ότι το Κίεβο, με την επίθεσή του στην κατεύθυνση του Kursk, προσπάθησε να δείξει στις ΗΠΑ ότι οι επενδύσεις τους στην Ουκρανία δεν ήταν μάταιες.
«Θέλουν να δείξουν με κάθε κόστος στη σημερινή διοίκηση και στους ψηφοφόρους αυτής της κυβέρνησης, αυτής της παράταξης, ότι οι επενδύσεις τους στην Ουκρανία δεν ήταν μάταιες. Με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος. Συμπεριλαμβανομένου του κόστους της ζωής των στρατιωτών τους. Δουλεύουν για αυτούς και όχι για τα συμφέροντα του ουκρανικού λαού», υπογράμμισε ο αρχηγός της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης