Τελευταία Νέα
Διεθνή

Woke παράνοια - Η οργάνωση transgender Youth της Βρετανίας παραβιάζει κανόνες για την προστασία των παιδιών με επικίνδυνες «ιατρικές» συμβουλές

Woke παράνοια - Η οργάνωση transgender Youth της Βρετανίας παραβιάζει κανόνες για την προστασία των παιδιών με επικίνδυνες «ιατρικές» συμβουλές

Η έρευνα ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2022 και πλέον υπάρχουν επίσημα συμπεράσματα

Σχετικά Άρθρα
Μετά από δύο χρόνια έρευνας, η Επιτροπή Φιλανθρωπικών Οργανώσεων της Βρετανίας εντόπισε σοβαρά προβλήματα με τη διοίκηση μιας από τις πιο υψηλού προφίλ —και διαβόητες— οργανώσεις «τρανς νεολαίας».
Μια έκθεση 22 σελίδων που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, έδωσε εντολή στη Mermaids, που ιδρύθηκε το 1995, να αφαιρέσει τις ιατρικές συμβουλές προς τα παιδιά από τον ιστότοπό της.
Η έρευνα ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2022, όταν η Telegraph αποκάλυψε ότι οι έφηβες λάμβαναν προθέσεις στήθους, μια δυνητικά επιβλαβή συσκευή για τη στένωση του στήθους τους, από τον οργανισμό χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων.
Ομοίως, οι διαδικτυακές δηλώσεις των Mermaids παρουσίασαν τους αποκλειστές της εφηβείας ως «μια διεθνώς αναγνωρισμένη ασφαλή, αναστρέψιμη επιλογή υγειονομικής περίθαλψης»—την οποία η πρόσφατη επιθεώρηση Cass διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα τέτοιο.
Οι κανόνες της Επιτροπής Φιλανθρωπικών Οργανώσεων, που υποστηρίζουν τις ανησυχίες για την προστασία των παιδιών, οδήγησαν στο να ζητηθεί από τη οργάνωση να αφαιρέσει το παραπλανητικό περιεχόμενο από τον ιστότοπό της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης