Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κόλαφος ο ΟΗΕ: Οι γυναίκες έχουν χάσει 900 μετάλλια από «τρανσέξουαλ» αθλητές

Κόλαφος ο ΟΗΕ: Οι γυναίκες έχουν χάσει 900 μετάλλια από «τρανσέξουαλ» αθλητές
Περισσότεροι από 600 αθλητές δεν κατάφεραν να λάβουν μετάλλια σε πάνω από 400 αγώνες σε 29 διαφορετικά αθλήματα, με το σύνολο των χαμένων μεταλλίων να είναι λίγο πάνω από 890
Μια νέα έκθεση των Ηνωμένων Εθνών αποκαλύπτει ότι σχεδόν 900 μετάλλια που θα έπρεπε να είχαν δοθεί σε αθλήτριες έχουν απονεμηθεί σε βιολογικά άνδρες που είναι «τρανς».
Όπως αναφέρει το Fox News, η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τον Reem Alsalem, εισηγητή του ΟΗΕ για τη βία κατά των γυναικών, με τίτλο «Βία κατά των γυναικών και των κοριτσιών στον αθλητισμό».
Ο Alsalem αποκαλύπτει ότι περισσότεροι από 600 αθλητές δεν κατάφεραν να λάβουν μετάλλια σε πάνω από 400 αγώνες σε 29 διαφορετικά αθλήματα, με το σύνολο των χαμένων μεταλλίων να είναι λίγο πάνω από 890.
«Η αντικατάσταση της κατηγορίας των γυναικείων αθλημάτων με μια κατηγορία μικτού φύλου είχε ως αποτέλεσμα ένας αυξανόμενος αριθμός αθλητών να χάσουν ευκαιρίες, συμπεριλαμβανομένων των μεταλλίων, όταν αγωνίζονται εναντίον ανδρών», αναφέρει η έκθεσή του.
Οι πληροφορίες που συλλέγονται για τη μελέτη φτάνουν μέχρι τις 30 Μαρτίου του τρέχοντος έτους.

Τα παραδείγματα

Στο πιο πρόσφατο παράδειγμα, η Ladies Professional Golf Association (LPGA) ενέκρινε τη συμμετοχή ενός άνδρα στο πιο πρόσφατο τουρνουά γκολφ, παρά το γεγονός ότι 275 γυναίκες παίκτες του γκολφ υπέγραψαν ανοιχτή επιστολή που καταγγέλλει την απόφαση ως άδικη για τις γυναίκες.
Η ομάδα βόλεϊ του San Jose State University αντιμετώπισε τέσσερις διαφορετικές ενστάσεις από αντίπαλες ομάδες λόγω της απόφασης της ομάδας να επιτρέψει σε έναν άνδρα να αγωνιστεί στη γυναικεία ομάδα.
Ο άνδρας παίκτης, ο οποίος ακούει στο όνομα Β. Fleming, έβαλε πρόσφατα μια μπάλα βόλεϊ στο πρόσωπο ενός αντιπάλου μέλους της ομάδας με εξαιρετικά βίαιη δύναμη, εφιστώντας την προσοχή στη διαφορά μεταξύ της δύναης των γυναικών και της δύναμης των βιολογικών ανδρών.
Ως αποτέλεσμα της συμμετοχής της Fleming, η παίκτρια του San Jose State, Brooke Slusser, προσχώρησε σε μήνυση κατά του NCAA, ισχυριζόμενη ότι αναγκάστηκε να μοιράζεται ένα δωμάτιο αποδυτηρίων και ένα υπνοδωμάτιο με τον Fleming χωρίς να της πουν ότι ο Fleming είναι άνδρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης