Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μερκούρης (στρατιωτικός αναλυτής): Σε οριακό σημείο οι Ουκρανοί στο Kurakhovo, καταρρέουν η άμυνα και το ηθικό τους

Μερκούρης (στρατιωτικός αναλυτής): Σε οριακό σημείο οι Ουκρανοί στο Kurakhovo, καταρρέουν η άμυνα και το ηθικό τους
Κατά την άποψή του Μερκούρη, οι ουκρανικές ταξιαρχίες που βρίσκονται κοντά στο Kurakhovo αντιμετωπίζουν σοβαρές ελλείψεις πυρομαχικών
Οι ουκρανικές δυνάμεις κοντά στο Kurakhovo βρίσκονται σε οριακό σημαίο, εν μέσω της ασφυκτικής πίεσης των ρωσικών στρτευμάτων.
Σύμφωνα μάλιστα με τον Βρετανό εμπειρογνώμονα Alexander Merkuris, η άμυνα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας σε αυτή την περιοχή έχει αποδυναμωθεί πλήρως.
«Φαίνεται ότι η αντίσταση της Ουκρανίας σε αυτό τη ζώνη (κοντά στο Kurakhovo) έχει αποδυναμωθεί, ενώ το ηθικό των στρατιωτών φαίνεται να έχει καταρρεύσει», δήλωσε ο ειδικός, τοποθετούμενος μέσα από το κανάλι του στο YouTube.
Κατά την άποψή του, οι ουκρανικές ταξιαρχίες που βρίσκονται κοντά στο Kurakhovo αντιμετωπίζουν σοβαρές ελλείψεις πυρομαχικών.
Εξαιτίας αυτού, πιθανόν δεν αμύνονται με την ίδια ενέργεια όπως παλαιότερα.
Οι στρατιώτες δεν φαίνεται να πιστεύουν ότι η διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας θα τους διασώσει.
Την ίδια στιγμή, ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin δήλωσε ότι ο ρωσικός στρατός έχει δημιουργήσει ένα αξιόπιστο «δαχτυλίδι περικύκλωσης» των ουκρανικών δυνάμεων στην περιοχή του Kursk και έχει ξεκινήσει την εξόντωση των κατά τόπους ομάδων των Ουκρανών μαχητών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης