Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Medvedev υπόσχεται εκρήξεις - Θα ρίξουμε … «πυροτεχνήματα» στο εργοστάσιο της γερμανικής Rheinmetall στην Ουκρανία

Ο Medvedev υπόσχεται εκρήξεις -  Θα ρίξουμε … «πυροτεχνήματα» στο εργοστάσιο της γερμανικής Rheinmetall στην Ουκρανία
«Η γερμανική εταιρεία Rheinmetall εγκαινίασε το πρώτο από τα τέσσερα στρατιωτικά εργοστάσια στην Ουκρανία, όπως είχε υποσχεθεί νωρίτερα, ανυπομονούμε για τα εορταστικά ρωσικά πυροτεχνήματα ακριβώς πάνω στο εργοστάσιο», δήλωσε σκωπτικά ο Medvedev
Η Ρωσία θα γιορτάσει τα εγκαίνια λειτουργίας του στρατιωτικού εργοστασίου της γερμανικής εταιρείας Rheinmetall στην Ουκρανία με «εορταστικά πυροτεχνήματα», προειδοποίησε ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Dmitry Medvedev, υπονοώντας χτυπήματα με όπλα ακριβείας.
Συνόδευσε την ανάρτησή του στο κανάλι Telegram με πλάνα από μια ισχυρή έκρηξη.
«Η γερμανική εταιρεία Rheinmetall εγκαινίασε το πρώτο από τα τέσσερα στρατιωτικά εργοστάσια στην Ουκρανία, όπως είχε υποσχεθεί νωρίτερα, ανυπομονούμε για τα εορταστικά ρωσικά πυροτεχνήματα ακριβώς πάνω στο εργοστάσιο», έγραψε ο Medvedev.
Νωρίτερα, ο επικεφαλής της εταιρείας, Armin Papperger, ανέφερε ότι το πρώτο εργοστάσιο της Rheinmetall έχει ήδη ξεκινήσει να λειτουργεί στην Ουκρανία.
Επιπλέον, σχεδιάζεται η κατασκευή πυρίτιδας, καθώς και εργοστάσια παραγωγής πυρομαχικών και συστημάτων αεράμυνας.
Η Rheinmetall είναι η μεγαλύτερη εταιρεία εξοπλισμού της Γερμανίας.
Επωφελείται πολύ από τη σύγκρουση στην Ουκρανία και αναμένει σημαντικές αυξήσεις κερδών στο μέλλον.
Το 2023, ο κύκλος εργασιών της αυξήθηκε κατά 12%, στα 7,1 δισ. ευρώ και τα καθαρά κέρδη της Rheinmetall αυξήθηκαν κατά 9%, στα 0,6 δισ. ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης