Τελευταία Νέα
Διεθνή

Erdogan: Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν τρομοκράτες στη Μέση Ανατολή για να προστατεύσουν το Ισραήλ

Erdogan:  Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν τρομοκράτες στη Μέση Ανατολή για να προστατεύσουν το Ισραήλ
Η σιωνιστική ισραηλινή κυβέρνηση με τη βοήθεια της Δύσης επιχειρεί να πυροδοτήσει περιφερειακή σύγκρουση, επισήμανε ο Τούρκος πρόεδρος
Η σιωνιστική ισραηλινή κυβέρνηση, με τη βοήθεια δυτικών δυνάμεων, επιχειρεί να πυροδοτήσει μια περιφερειακή σύγκρουση, δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024, μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν.
Ο Erdogan έκανε τις δηλώσεις σε μια τελετή, στη νότια Τουρκία, για να παραδώσει νέα σπίτια στους ανθρώπους που επλήγησαν από τους καταστροφικούς σεισμούς τον Φεβρουάριο του 2023.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποιούν τρομοκρατικές οργανώσεις στη Μέση Ανατολή για να προστατεύσουν το Ισραήλ, επισήμανε ο Τούρκος Πρόεδρος.
«Είναι σημαντικό να μην πέσουμε στην παγίδα που έχει στήσει το Ισραήλ και οι υποστηρικτές του», είπε ο Erdogan, προσθέτοντας ότι η προσέγγιση του Ισραήλ τελικά θα αποτύχει:
«Με αυτή τη νοοτροπία, το Ισραήλ δεν θα πετύχει τίποτα».
Ο Erdogan εξέφρασε επίσης τις ευχές του στην κυβέρνηση και τον λαό του Ιράν. «Εκφράζω τις καλύτερες ευχές μου στο γείτονά μας Ιράν και στην ιρανική κυβέρνηση, που έγιναν στόχος της ισραηλινής επιθετικότητας χθες το βράδυ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης