Το μενού περιελάμβανε σαλάτα Stolichny, καβουροσαλάτα, σαλάτα Mimosa, dumplings με μανιτάρια, posikunchiki (ένα μικρό μπουρέκι) με καβούρι, ορτύκι, φιλέτο ελαφιού, ατμομαγειρεμένο χάλιμπατ, παντζάρια ψητά με τυρί gorgonzola, καβούρια, χτένια (scallops), ορεκτικά κρεατικών, και τρεις τύπους χαβιαριού: μαύρο, κόκκινο και λούτσου
Τα Ρωσικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν το μενού που σερβιρίστηκε στον Ειδικό Αντιπρόσωπο των ΗΠΑ, Steven Witkoff, στο εστιατόριο Savva στη Μόσχα, την παραμονή της συνάντησής του με τον Πρωθυπουργό του Κρεμλίνου, Vladimir Putin.
Το μενού περιελάμβανε σαλάτα Stolichny, καβουροσαλάτα, σαλάτα Mimosa, dumplings με μανιτάρια, posikunchiki (ένα μικρό μπουρέκι) με καβούρι, ορτύκι, φιλέτο ελαφιού, ατμομαγειρεμένο χάλιμπατ, παντζάρια ψητά με τυρί gorgonzola, καβούρια, χτένια (scallops), ορεκτικά κρεατικών, τρεις τύπους χαβιαριού: μαύρο, κόκκινο και λούτσου, Medovik, Napoleon και Apple Charlotte.

Ο διευθυντής του εστιατορίου, Maxim Romantsev, δήλωσε ότι στον Witkoff άρεσαν ιδιαίτερα τα posykunchiki με καβούρι και τα τυροπιτάκια.
«Στρώσαμε το τραπέζι με κλασικά ορεκτικά: κόκκινο, μαύρο και χαβιάρι λούτσου, καβούρι, χτένια, ρωσικά ορεκτικά ψαριών και κρεάτων – αποξηραμένο κρέας ελαφιού, αποξηραμένο βοδινό, ρέγγα, πατάτες και μανιτάρια Σιβηρίας.
Για ζεστά ορεκτικά, προσφέραμε posikunchiki καβουριού και chebureki.

Όπως γνωρίζουμε, ο κ. Witkoff λατρεύει ιδιαίτερα τα chebureki και την τραγανή τηγανητή ζύμη.
Είχαμε επίσης τα χαρακτηριστικά μας dumplings μανιταριών.
Στον Witkoff άρεσαν ιδιαίτερα τα posikunchiki καβουριού και οι πίτες με τυρί, τις οποίες ζήτησε ο ίδιος», δήλωσε ο Romantsev.
www.bankingnews.gr
Το μενού περιελάμβανε σαλάτα Stolichny, καβουροσαλάτα, σαλάτα Mimosa, dumplings με μανιτάρια, posikunchiki (ένα μικρό μπουρέκι) με καβούρι, ορτύκι, φιλέτο ελαφιού, ατμομαγειρεμένο χάλιμπατ, παντζάρια ψητά με τυρί gorgonzola, καβούρια, χτένια (scallops), ορεκτικά κρεατικών, τρεις τύπους χαβιαριού: μαύρο, κόκκινο και λούτσου, Medovik, Napoleon και Apple Charlotte.

Ο διευθυντής του εστιατορίου, Maxim Romantsev, δήλωσε ότι στον Witkoff άρεσαν ιδιαίτερα τα posykunchiki με καβούρι και τα τυροπιτάκια.
«Στρώσαμε το τραπέζι με κλασικά ορεκτικά: κόκκινο, μαύρο και χαβιάρι λούτσου, καβούρι, χτένια, ρωσικά ορεκτικά ψαριών και κρεάτων – αποξηραμένο κρέας ελαφιού, αποξηραμένο βοδινό, ρέγγα, πατάτες και μανιτάρια Σιβηρίας.
Για ζεστά ορεκτικά, προσφέραμε posikunchiki καβουριού και chebureki.
Όπως γνωρίζουμε, ο κ. Witkoff λατρεύει ιδιαίτερα τα chebureki και την τραγανή τηγανητή ζύμη.
Είχαμε επίσης τα χαρακτηριστικά μας dumplings μανιταριών.
Στον Witkoff άρεσαν ιδιαίτερα τα posikunchiki καβουριού και οι πίτες με τυρί, τις οποίες ζήτησε ο ίδιος», δήλωσε ο Romantsev.
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών