Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Παρέμβαση της Motor Oil απέναντι στην HENGAS κατά την διαβούλευση για τα δίκτυα αερίου

tags :
Παρέμβαση της Motor Oil απέναντι στην HENGAS κατά την διαβούλευση για τα δίκτυα αερίου

Τι αναφέρει για τις εταιρίες προμήθειας που συμβάλλονται και υπογράφουν πρότυπες συμβάσεις αορίστου διάρκειας που συνοδεύονται υποχρεωτικά από αορίστου διάρκειας εγγυητικές επιστολές.

Επέκταση της δραστηριότητας της στην προμήθεια φυσικού αερίου στην Πελοπόννησο, αλλά και στην Κεντρική Μακεδονία, φαίνεται ότι σχεδιάζει η Motor Oil η οποία συμμετέχει ασκώντας αυστηρή κριτική αλλά και παρουσιάζοντας συγκεκριμένες προτάσεις σε διαβούλευση της ΡΑΑΕΥ που σχετίζεται με τα τέλη χρήσης του δικτύου της εταιρίας διανομής φυσικού αερίου HENGAS.

Υπενθυμίζεται ότι η HENGAS δραστηριοποιείται στην Πελοπόννησο και την Κεντρική Μακεδονία αναπτύσσοντας δίκτυο φυσικού αερίου στην  Κόρινθο, την Τρίπολη και τη Μεγαλόπολη, αλλά και στην Έδεσσα, τη Δεσκάτη του Ν. Γρεβενών, το Πολύκαστρο του Ν. Κιλκίς, τον Πολύγυρο της Χαλκιδικής, την Σκύδρα στο Ν. Πέλλας και τη Νάουσα στο Ν. Ημαθίας.

Η Motor Oil με επιστολή της στο πλαίσιο της διαβούλευσης επί της Πρότυπης Σύμβασης Χρήσης Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου της HENGAS, εκφράζει αντίθεσή της σε μια σειρά ζητημάτων σημειώνοντας την αύξηση του κόστους για τους χρήστες των υποδομών και κατ επέκταση για τους τελικούς καταναλωτές εμπορικούς αλλά και οικιακούς.

Διαβάστε περισσότερα στο www.worldenergynews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης