Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Μιτζάλης (AVAX): Υποδειγματική η παρέμβαση στη γέφυρα του Ισθμού

Μιτζάλης (AVAX): Υποδειγματική η παρέμβαση στη γέφυρα του Ισθμού
Η ελληνική κατασκευαστική αγορά αποτελείται πλέον από ομίλους διεθνούς βεληνεκούς
Σχετικά Άρθρα
Στην ικανοποιητική προσαρμοστικότητα των ελληνικών τεχνικών εταιριών στις ανάγκες που προκαλεί η κλιματική αλλαγή, αναφέρθηκε ο εντεταλμένος σύμβουλος του Ομίλου ΑΒΑΞ, Αντώνης Μιτζάλης, μιλώντας στο 1ο Διεθνές Συνέδριο του ΤΜΕΔΕ.
Σχετικά με το πρόσφατο συμβάν με τη γέφυρα στον Ισθμό, ο κ. Μιτζάλης χαρακτήρισε ως υποδειγματική την επέμβαση των συνεργείων των ομίλων ΑΒΑΞ και Ιντρακάτ και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους που συμμετείχαν, αποκαθιστώντας σε χρόνο ρεκόρ την κίνηση των οχημάτων. Σημειώνεται ότι η ΑΒΑΞ κινητοποίησε σε 46 ώρες 33 μηχανήματα και 90 άτομα.
Σχετικά με τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κατασκευαστικός κλάδος, ο κ. Μιτζάλης τόνισε ότι ένας μεγάλος όμιλος οφείλει να εκμεταλλεύεται τους θετικούς οικονομικούς κύκλους του κλάδου ώστε να ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα, μιας και το περιβάλλον είναι διαρκώς μεταβαλλόμενο.
Ο κ. Μιτζάλης επισήμανε ότι στην οικονομική ανθεκτικότητα βασικό ρόλο οφείλει να διαδραματίσει το Research and Development.
Υπογράμμισε επίσης ότι η ελληνική κατασκευαστική αγορά αποτελείται πλέον από Ομίλους διεθνούς βεληνεκούς, τόσο παραδοσιακούς όσο και προσαρμοστικούς σε μετοχικές και διοικητικές αλλαγές κατά τα διεθνή πρότυπα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης