Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

BC Partners: Τον Ιούλιο οι προσφορές για τη United Group – Ποιοι είναι οι επίδοξοι μνηστήρες

BC Partners: Τον Ιούλιο οι προσφορές για τη United Group – Ποιοι είναι οι επίδοξοι μνηστήρες
Η BC Partners φέρεται να θέλει να αντλήσει ως περίπου 8 δισ. ευρώ (σ.σ. συνολική αποτίμηση)...
Nα λάβει μη δεσμευτικές προσφορές για τον πάροχο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Ανατολική Ευρώπη μέσα στον Ιούλιο έχει ζητήσει η BC Partners για United Group (μεταξύ άλλων ιδιοκτήτρια και της ελληνικής Nova).
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg, οι Apax Partners και Warburg Pincus εξετάζουν εξαγορά μέρους ή για το σύνολο της United Group.
Ξεχωριστές προσφορές δίνουν η Emirates Telecommunications Group και η Saudi Telecom.
Η Orange, η Telekom Austria και η Iliad του Γάλλου δισεκατομμυριούχου τηλεπικοινωνιών Xavier Niel είναι επίσης μεταξύ των πιθανών αγοραστών.
Η BC Partners φέρεται να θέλει να αντλήσει ως περίπου 8 δισ. ευρώ (σ.σ. συνολική αποτίμηση), συμπεριλαμβανομένου του χρέους για την επιχείρηση.
Ως γνωστόν, η United Group δραστηριοποιείται σε χώρες όπως η Σερβία, η Σλοβενία, η Κροατία, η Βοσνία & Ερζεγοβίνη και το Μαυροβούνιο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της. Έχει επίσης επεκταθεί σε μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως η Βουλγαρία και η Ελλάδα.
Η BC Partners εξαγόρασε την United Group το 2019 από την εταιρεία ιδιωτικών επιχειρηματικών συμμετοχών KKR & Co. Πέρυσι, ο κλάδος υποδομής Tawal της Saudi Telecom συμφώνησε να αγοράσει ένα χαρτοφυλάκιο περιουσιακών στοιχείων πύργων από την United Group για 1,22 δισεκατομμύρια ευρώ.
Capture_185.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης