Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Το AltamiraProperties.gr ανανεώνεται και το ταξίδι ξεκινά...

Το AltamiraProperties.gr ανανεώνεται και το ταξίδι ξεκινά...
Μοναδική εμπειρία αναζήτησης και απόκτησης ακινήτου

Μια νέα και πιο ολοκληρωμένη εμπειρία αναζήτησης και απόκτησης ακινήτου, παρουσιάζει η doValue Greece, μέσα από την ανανεωμένη πλατφόρμα altamiraproperties.gr.
Το νέο site  altamiraproperties.gr  δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει ένα σύγχρονο, φιλικό, εύχρηστο και ολοκληρωμένο περιβάλλον σε κάθε ενδιαφερόμενο για ακίνητο.
Μέσα από τα «δικά της παράθυρα» προσφέρει πλέον μία σειρά από νέες δυνατότητες πλοήγησης και ένα εύρος πληροφορίων για κάθε ακίνητο.
Ανεξάρτητα εάν αφορά ιδιωτική χρήση ή επένδυση, η εμπειρία της αναζήτησης αλλά και της απόκτησης γίνεται μοναδική. Έτσι, με περισσότερα από 4.000 ακίνητα διαθέσιμα που συνεχώς ανανεώνονται και εμπλουτίζονται, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ενδιαφερόμενος επενδυτής θα βρει αυτό που του ταιριάζει.

Ένας σύγχρονος κόσμος αναζήτησης

Το νέο site διαθέτει έναν μοντέρνο σχεδιασμό που ενσωματώνει τις πιο σύγχρονες πρακτικές ψηφιακής πλοήγησης. Είτε η περιήγηση γίνεται από υπολογιστή είτε από κινητό, η πλοήγηση είναι πιο άμεση και φιλική, καθιστώντας την αναζήτηση του ιδανικού ακινήτου απλή και απολαυστική.

Προσωποποιημένα ψηφιακά εργαλεία

Στην αγορά νέου σπιτιού, κάθε λεπτομέρεια μετράει. Γι' αυτό δημιουργήθηκαν διαδραστικά εργαλεία που βοηθούν στη λήψη καλύτερων αποφάσεων.
Με online calculator προσομοίωσης στεγαστικού δανείου, ο ενδιαφερόμενος επενδυτής μπορεί να δει τι είναι εφικτό ανάλογα με τις απαιτήσεις του. Επίσης, έχει τη δυνατότητα δημιουργίας προσωπικού λογαριασμού My Altamira Properties που του επιτρέπει να λαμβάνει προσωποποιημένα μηνύματα,  και να βλέπει ανά πάσα στιγμή ευκαιρίες ακινήτων, προσφορές και ενημερώσεις, που ταιριάζουν στις ανάγκες του.
Altamira1.JPG
Πλούσιο και ενημερωμένο περιεχόμενο

Η ιστοσελίδα διαθέτει αναλυτικές πληροφορίες για τα ακίνητα και τη διαδικασία απόκτησής τους. Με διακριτή παρουσίαση ευκαιριών και άμεση πρόσβαση σε διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό και Google Street Views, ο επενδυτής μπορεί να δει κάθε λεπτομέρεια πριν καν επισκεφτεί το ακίνητο.
Η διαδικασία είναι απλή:

  1. Ο επενδυτής έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει το ακίνητο που τον ενδιαφέρει, βάσει των προτιμήσεων και της περιοχής που επιθυμεί και να δει αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του καθώς και φωτογραφίες.
  2. Για κάθε ακίνητο παρατίθενται στοιχεία όπως: περιοχή, επιφάνεια, εσωτερική διαμόρφωση, φωτογραφίες, προτεινόμενη τιμή πώλησης κ.α.
Κατά συνέπεια μπορούν να αξιολογηθούν με ευκολία τα ακίνητα που καλύπτουν καλύτερα τις ανάγκες του εκάστοτε επενδυτή.
Altamira2.JPG

Ακίνητα σε πλειστηριασμό

Και για όσους ενδιαφέρονται για ακίνητα σε πλειστηριασμό, η νέα πλατφόρμα προσφέρει τη λύση. Ειδικότερα, παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία συμμετοχής μέσω του e-auction με απευθείας πρόσβαση και επιτρέπει στον ενδιαφερόμενο να παρακολουθεί τον υπολειπόμενο χρόνο για την υποβολή προσφοράς.

Χρηματοδότηση αγοράς ακινήτου

Και για όσους χρειάζονται χρηματοδότηση για να αποκτήσουν το ακίνητο που τους ενδιαφέρει, η Altamira properties προσφέρει γρήγορες διαδικασίες και ευνοϊκούς όρους.
Η πλατφόρμα Altamira Properties διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο ακινήτων κάθε κατηγορίας:

  • Οικιστικά ακίνητα όπως μονοκατοικίες, διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες αλλά και 
  • Επενδυτικές ευκαιρίες, σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους (γραφεία ή καταστήματα), τουριστικά ακίνητα, βιομηχανικά και βιοτεχνικά ακίνητα, αγροτεμάχια για ανάπτυξη, αποθήκες.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης