Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Bluebox εξαγόρασε την ΚΥΤΙΟΝ από την PYRAMIS με στόχο τζίρο 10 εκατ. ευρώ

Η Bluebox εξαγόρασε την ΚΥΤΙΟΝ από την PYRAMIS με στόχο τζίρο 10 εκατ. ευρώ
Η εταιρία CREATIVE PACK BLUEBOX AE ιδρύθηκε το 2019 και έκτοτε η σημειώνει μια σταθερά ανοδική πορεία συνεργαζόμενη κυρίως με εταιρίες του κλάδου τροφίμων, φαρμάκων και προϊόντων ατομικής υγιεινής
Σημαντική εξαγορά ολοκλήρωσε η εταιρία CREATIVE PACK BLUEBOX AE, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον όμιλο PYRAMIS ΑΕ και απορρόφησε την δραστηριότητα της κυτιοποιίας που λειτουργούσε υπό το εμπορικό σήμα ΚΥΤΙΟΝ.

Η ΚΥΤΙΟΝ λειτουργεί σε αυτόνομη μονάδα στην βιομηχανική ζώνη Κιλκίς και εξειδικεύεται κυρίως σε κουτιά με ενισχυμένο χαρτόνι (λαμιναρισμένα σε κυματοειδή).

"Η εξειδίκευση της αυτή προσφέρει μια εξαιρετική εμπορική και παραγωγική συνέργεια στην εταιρία μας και μας ενδυναμώνει σε έναν τομέα που απευθύνεται κυρίως σε πελάτες τροφίμων με εξαγωγικό προσανατολισμό", γράφει σε σχετική της ανακοίνωση η Bluebox.

Η ΚΥΤΙΟΝ, διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, τις καινοτόμες λύσεις, την απαρέγκλιτη τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, το ανταγωνιστικό κόστος και το έμπειρο, αξιόπιστο και ευέλικτο ανθρώπινο δυναμικό της.

Διαβάστε περισσότερα στο www.worldenergynews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης