Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

MED: Σχέδιο για τουριστική μονάδα στη Χαλκιδική - Επένδυση έως 145 εκατ. ευρώ μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης

MED: Σχέδιο για τουριστική μονάδα στη Χαλκιδική - Επένδυση έως 145 εκατ. ευρώ μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης
Η ανακοίνωση της Εταιρείας
Η εισηγμένη στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών εταιρεία «MED A.B.E.E.» ανακοινώνει την υπογραφή Σύμβασης Παροχής Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών με την «Deloitte Business Solutions Α.Ε.», στο πλαίσιο του θεσμού των δανείων του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ).
Η σύμβαση αυτή, η οποία υπογράφηκε από τις εταιρείες «ΟΝΥΞ Α.Ε.», «GREEN HOPE» και «ΑΓΑΝΩΡ», αφορά την υποστήριξη της Διοίκησης, για την προετοιμασία και υποβολή αίτησης δανεισμού για τη χρηματοδότηση επενδυτικού σχεδίου.
Η νέα επένδυση περιλαμβάνει την ανέγερση τουριστικών καταλυμάτων, συγκεκριμένα ξενοδοχειακής μονάδας και βιλών, στην περιοχή Σάνη Χαλκιδικής. Το συνολικό ύψος της επένδυσης εκτιμάται μεταξύ 120 και 145 εκατομμυρίων ευρώ, με πιθανή προσαύξηση για λειτουργικές δαπάνες και το δάνειο του Ταμείου Ανθεκτικότητας και Ανάκαμψης θα συμβάλει καθοριστικά στην χρηματοδότηση του έργου.
Η υλοποίηση της επένδυσης αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον 3 χρόνια για την πρώτη λειτουργία και 5 χρόνια για την πλήρη ολοκλήρωση, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις λόγω ανωτέρας βίας.
Στο πλαίσιο της ως άνω σύμβασης , η συνεργασία με την «Deloitte Business Solutions Α.Ε.” επεκτείνεται, μεταξύ άλλων, στην επικαιροποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου των συγχωνευμένων πλέον εταιρειών και στην ανάπτυξη των σχετικών Οικονομικών Προβλέψεων για την εισηγμένη. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης