Football Talk

ΑΕΚ: «Πυρετός» κρίσιμων επαφών για τα μεταγραφικά

ΑΕΚ: «Πυρετός» κρίσιμων επαφών για τα μεταγραφικά

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς και κινούνται για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού και υπό προϋποθέσεις για μία μεταγραφή επιπλέον – Ο Φαλκέ που δεν «καίγεται», αλλά η Ένωση έχει άλλες βασικές επιλογές.

Άλλη μία ημέρα κυλάει για την ΑΕΚ με τα στελέχη της να είναι σε διαρκείς επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Ο χρόνος των μεταγραφών τελειώνει και όπως είναι φυσικό τα επόμενα 24ώρα είναι κρίσιμα. Πρόθεση της ΑΕΚ είναι να αποκτήσει έναν παίκτη ο οποίος να παίζει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Εκεί δείχνουν να έχουν επικεντρωθεί. Μόλις κλείσει αυτή η υπόθεση, τότε υπάρχει «παράθυρο» και για μία ακόμα μεταγραφή, ενός μέσου, αυτή τη φορά, που να μπορεί να παίζει και στο «8» και στο «10».

Προτεραιότητα όμως είναι ο μεσοεπιθετικός. Ακόμη και σήμερα προτείνονται παίκτες στην ΑΕΚ. Τα στελέχη της έχουν καταλήξει σε δυο επιλογές και υπάρχει πάντα ο Ιάγκο Φαλκέ. Είναι στο «κάδρο» ο 31χρονος Ισπανός της Τορίνο, ωστόσο στην ουσία είναι σταντ μπάι. Η ΑΕΚ έχει άλλον παίκτη ως πρώτη επιλογή κι αυτόν «κυνηγάει» να πάρει. Αν δεν τα καταφέρει τότε θα πάει στην Τορίνο, η οποία δεν τον υπολογίζει και θα καταθέσει ουσιαστική πρόταση για την απόκτησή του.

Κάτι τελειωμένο πάντως αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει. Ωστόσο, υπάρχει η αισιοδοξία πως μέσα στις επόμενες 48ώρες η ΑΕΚ θα είναι σε θέση να κλείσει τη μεταγραφή του μεσοεπιθετικού και υπό προϋποθέσεις να πάει και για κάτι ακόμα στο κέντρο.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης