Τελευταία Νέα
Πολιτική

Περιοδεία Κασσελάκη στη Μακεδονία: Βολές κατά Μητσοτάκη για την ακρίβεια και την οικονομική πολιτική

Περιοδεία Κασσελάκη στη Μακεδονία: Βολές κατά Μητσοτάκη για την ακρίβεια και την οικονομική πολιτική
Στις 9 Ιουνίου οι πολίτες θα δώσουν απάντηση στην αλαζονεία του 41% υποστήριξε ο Στέφανος Κασσελάκης από τη Βόρεια Ελλάδα
Στην Περαία Θεσσαλονίκης και στην Βέροια βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, συνεχίζοντας την περιοδεία του στη Μακεδονία.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης για την ακρίβεια, είπε ότι η ΝΔ θέλει τον κόσμο εξαρτημένο με e-pass και υποστήριξε ότι η λέξη “Τέμπη” είναι απαγορευμένη μέχρι τις ευρωεκλογές με εντολή και απειλή Μαξίμου.

6226843-768x576.jpg

Στο μεταξύ ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε στον Άρειο Πάγο μηνυτήρια αναφορά κατά του Λευτέρη Αυγενάκη, μετά τις καταγγελίες για απευθείας αναθέσεις από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Στις 9 Ιουνίου οι πολίτες θα δώσουν απάντηση στην αλαζονεία του 41% υποστήριξε ο Στέφανος Κασσελάκης από τη Βόρεια Ελλάδα.
Στις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές, αλλά και οι παραγωγοί εστίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περιοδεύοντας στην λαϊκή αγορά της Περαίας.
Ο Στέφανος Κασσελάκης έβαλε στο στόχαστρο του τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις οικονομικές πολιτικές της κυβέρνησης.
H ακρίβεια δεν αντιμετωπίζεται με επιστολές στην πρόεδρο της Κομισιόν τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση με το Στ. Κασσελάκη να στρέφει τα πυρά του κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη κατηγορώντας τον ότι υποδαυλίζει την ακρίβεια.
Την ίδια ώρα μηνυτήρια αναφορά κατά του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη, μετά τις καταγγελίες του προέδρου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ για απευθείας αναθέσεις κατέθεσαν στον Άρειο Πάγο οι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖ Βασίλης Κόκκαλης και Αλέξανδρος Αυλωνίτης.
Από τη Θεσσαλονίκη ο Στέφανος Κασσελάκης, έβαλε στο στόχαστρο τις ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις συγκοινωνίες της πόλης, κάνοντας λόγο για εμπαιγμό των πολιτών που βιώνουν συνθήκες κυκλοφοριακής ασφυξίας, επί κυβέρνησης ΝΔ.
Με ανάρτηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ότι η λέξη «Τέμπη» είναι απαγορευμένη με αφορμή εκδήλωση στην Κρήτη.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε τον αρχαιολογικό χώρο στις Αιγές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης